hello wieczorkiem
delicja, Olci przejdzie, Kamil też niejadek, dzisiaj np miał ochote pić tylko mleko z butli, rano zrobiłam mu budyń to sama go zjadłam, obiad dla niego był bleeeeeeeee, kolacje jego też zjadłam, no i wieczorem p okąpieli znowu butla, więc moje dziecie prowadzi sobie sam diete, też mnie nerwy ponoszą, ale go nie zmuszam jak nie chce to nie, będzie głodował.
A z facetami tak bywa, u nas też nieraz na swojego nakrzycze że sie nie chce zajmować małym.
M0rD3CzKa, jeszcze watek nie umarł, poprostu każda z nas przy bąblach ma dużo roboty, no i ciepełko się zrobiło to na dworku cały dzionek spędzamy.
Dla Kangi duże

, i fajniusia dla Kicia.
Mróweczka, Kiedyś oglądałam zdjęcia na blogasku erysia i twoje mieszkanko wydało mi sie duże, ale cosik pokręciłam. Duzo zdrówka dla narzekacza
Kamil jakiś dziś maruda chyba mu zębole dokuczają. Cosik się budzi mi.
Jest na etapie pytania "co to", w domu na spacerku na podwórku zamęcza nas tym pytaniem, duzo mówi po swojemu, po chińskiemu, ale zna juz dużo słów, już się nieraz dobrze dogadujemy i wiem o co mu chodzi. No i zaczął biegać, on chodzi biegiem, wszeńdzie go pełno. Jest słodziutki poprostu.
PAPA do jutera wieczorkiem
[ Dodano: 2008-06-22, 22:57 ]
M0rD3CzKa, Acha piękne te twoje skrabki, ja jakoś nie mam czasu na zabawe, nawet już kici zrobiłaś, poprostu zdolniacha z ciebie