CZESC LUTOWECZKI jeny ale sie za wami steskniłam normalnie szok!!!!!
Jak wiecie mam popsutego kompa,najprawdopodobniej poszedł nam twardy dysk więc maz mowi ze lepiej uzbierac sianko na nowy bo ładowanie pieniedzy w to padło to bez sensu niedawno kupilismy nowy dysk jakos w lipcu i co? na długo nie starczył

.
Teraz mamy pozyczonego kompa od szwagierki bo ona poprosiła meza zeby jej jakies programy powgrywał do ogladania filmow a ze oni narazie nie maja internetu podciagnietego do mieskania to moze jakos ja zagadam zeby nam pozyczyli tego kompa na czas az nie uzbieramy na nowego sianka a jak oni podciągną sobie internet to im oddamy od razu zobaczymy co powie bo ona filmy chce ogladac to najwyzej jej nasze dvdv pozyczymy hi hi hi, no normalnie bez kompa jak bez ręki dosłownie taki nałog ze szok teraz to dostrzeglismy z mezem
Jak Amelcia spała, kacpi w przedszkolu był i ja wszystko miałm porobione to az mi sie ryczec chcialao bo chciałam was poczytac napisac to i owo i nonono nie było jak. Teraz mam do nadrobienia 25 stron hahahahahahaha-JASNE WIECEJ NIE MOGLYSCIE NAKLIKAC HI HI HI HI nie no fajnie, napewno sporo tematow nowych poruszyłyscie ale mam lekturke no no no.
U nas tak wam w wielkim skrocie narazie napisze bo teraz ide sprzatac w kuchni i nieługo dzieci do spanka to zajrze jeszcze wieczorkiem i napisze więcej a teraz to napisze tyle ze:
Jestesmy wszyscy zdrowi, Kacpi chodzi do przedszkola,kaszelek mu minał po syropku samym bo antybotyku jk pamietacie zadnego nie chce mi brac ale jakos mu kaszel minąl cudowne ozdrowienie hahahahaha.
Amelcia jest kochana z dnia na dzień coraz zabawniejsza z niej dziewczynka,bawi sie raczkuje chodzi przy wsystkim przesuwa sie wzduz mebli, wczoraj DOROCIE.M. mowiłam ze cos przystopowała z gadaniem ale dzis sie tak rozkręciła ze szok. Cały dzien gada jak najeta namiętnie-tata,tata, dada,dada nieraz mowi mama mama.
Ale o najwazniejsze to to ze pojawiaja sie slady białe na dolnych dziąsekach takze wydaje mi sie ze to kwestia dni i bedzie jdyneczka dolna lewa

Jednak zdecydowały sie ząbeczki pokazac wczesniej niz na gwiazdke hahahahaha moze w polowie listopada wyjdzie zobaczymy, Amelcia znosi to ząbkowanie dobrze w dzień jest tak jak było jest pogodna od czasu do czasu jak cos mocniej przygryzie to pomarudzi a tak to spoko.
Nic zmykam robic porzadeczki w kuchni do miłego wieczorkiem.
dzi ekuje wszystkim ze o mnie myslałyscie jesteście kochane

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: