hehe ja to chyba jak wnuki będe przytulaćmoże kiedyś sobie przypomnisz

mam nadzieję,że jednak zły okres minieA u mie kiepsko mamy problemy z mężem coraz wiecej wkrada się żalow pretensji. Dzieci to odczuwają jak barometr tez stają się nieznośne a mnie czasem juz puszczają nerwy
Z tego co pamietam nie pierwsze ciężkie chwile w waszym małżeństwie. mam nadzieję że i tym razem uda wam się przezwycieżyć problemy, które prędzej czy później w każdym związku się pojawiająA u mie kiepsko mamy problemy z mężem coraz wiecej wkrada się żalow pretensji. Dzieci to odczuwają jak barometr tez stają się nieznośne a mnie czasem juz puszczają nerwy
To bardzo niedobrze i strasznie mi przykro z tego powodu. A co lekarz powiedział ze więcej ciedzi nie mozecie mieć? dobrze zrozumiałam?? A chciałaś mieć więcej??Mam problemy nadcisnieniem i ogolnie organizm bardzo sie buntuje.
No to czeka was rechabilitacja, dobrze ze macie taka przychodnię, trzymam kciuki za KubusiaZ Kubą mamy problemy. Pisałam Wam chyba o przedstawieniu na dzien babci? poszlismy po tym do psychologa. Po badaniach, obserwacjach mamy diagnoze. Kuba ma niestety zaburzona integracje sensoryczną czyli nadwrazliwosc sluchowa i wzrokowa i podwrazliwosc dotykowa.
o kurcze,to się porobiłoMam problemy nadcisnieniem i ogolnie organizm bardzo sie buntuje. Lekarz mojego meza wezwal i oswiadczyl ze niezaleznie czy uda nam sie tym razem czy niestety nie, na tym absolutny koniec. Troce byłam w szpitalu, jestem na lekach i diecie bezsolnej
a po czym to stwierdzili?Kuba ma niestety zaburzona integracje sensoryczną czyli nadwrazliwosc sluchowa i wzrokowa i podwrazliwosc dotykowa. Konieczna jest terapia w specjalistycznej przychodni. Całe szczęście mamy taką u nas w mieście (prywatną oczywiście) zaczynamy w piatek
trzymam kciukiMichasiem walcze z odpieluchowaniem. Slicznie sika do nocnika, bez żadnych wpadek ale nie daje sobie zalozyc majtek wiec biega po domu od kilku dni golym tylkiem niestety
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość