katelajdka Oj kurcze, no to się porobiło ale jak mówisz, że jest lepiej to widocznie jest...Będę się modliła i trzymała kciuki. Buzi dla mamy i powiedz jej, że trzymamy wszytski paliczki za jej paliczek!
Magdzinka Mojemu Wojtusiowi to smakowała ta pasta...bardzo! czyli ząbki rosną ...
Izuś

Ale się ciesze, że jesteś, brakowało mi Ciebie i Mirelki! GRATULACJE z okazji pojawiania się ząbków...!
Kajunia25 My wypatrujemy dalej górnych zębów ...na razie tylko opuchnięcie i białe punkciki...!
MamaJulci Za 3 lata albo i wcześniej ..myślę, że długo na Wasze brzusie nie będę czekać

Przesyłam wszystkim zainteresowanym
ciążowe fluidy
Dorotko

Jaka ja tam wielka ...
Co do nocnych pobudek to na ile mój tomek może mi pomóc to pomaga, ale pracuje na nocne zmiany również i wtedy jestem zdana sama na siebie. Mam tez mamę, która mi tez pomaga ale ja sobie zawsze mówię, że ona swoje już odchowała dzieci ( trójkę zresztą i pomiędzy moją siostrą a moim bratem jest tyle samo identycznie miesięcy różnicy co będzie pomiędzy Wojtusiem i dzidzi bo 16 miesięcy) i nie chce jej zamęczać bo przecież chodzi do pracy, zajmuje się domem i ogrodem ...po co jej jeszcze Wojtuś na głowie, choć nie mogę powiedzieć złego słowa, jak tylko ma czas to mi bardzo pomaga na swoje możliwości, ale wiesz jak to jest.
Grysik Dziś podałam Wojtusiowi pierwszy raz grysik z Bobovity z mlekiem modyfikowanym alei chyba w przyszłym miesiącu ugotuje już mu na nocy na zwykłym mleku...kiedyś podawali od 6 miesiąca mleko i nic nie było dzieciom ..ja tez dam i zobaczymy co będzie!
Hekkate Fajne zdjęcie Danielka!