Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2010, 22:23

yoanna, ale fajowe fotki :ico_brawa_01: widac ze Nina swietnie sie bawi z sasiadem te zdjecia z koszami i gadanie przez telefon super :ico_brawa_01: i miny robi B O S K I E :-D :ico_brawa_01:
wielkie :ico_brawa_01: za picie z doroslego kubka :ico_brawa_01:
wiola85, brzuch rosnie rosnie :-D juz jest calkiem spory pepol powoli wychodzi :ico_haha_01: mala daje czadu :ico_haha_02:

udalo mi sie dostac dzis ksiazeczke ,,moja mama ma w brzuszku domek dla malenstwa,, :ico_haha_01: i Igolinie sie podoba :ico_brawa_01: juz jak sie jej zapytam gdzie jest Amy to mi puka w brzuch i mowi mimi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2010, 22:24

Witajcie

U nas nie za ciekawie, Erik znow chory od niedzieli juz cos go bralo, mial wysoka goraczka, kaszel, zatkany nos, myslalam, ze moze na zeby, ale nie. Dzownilam do lekarza dzieciecego i normlanie myslalam, ze wyjde z siebie, po co tutaj sa lekarze to ja nie wiem, pyta sie mnie baba przez telefon co mu dolega, pwoiedzialam jej, a ona mi na to, zeby probowac zbic goraczke i jak naprawde bedzie gorzej chory to zeby wtedy przyjsc :ico_puknij: na co ja mam czekac, poszlam do innego lekarza, do rodzinnego i zbadal malego i ma zapalenie gardla, dostal antybiotyk, szkoda mi go, bo nie chce jesc, ciagle placze, budzi sie w nocy i musze brac go do nas do lozka co bardzo mi sie nie podoba, nie mam juz sily, bo nie wysypiam sie, meczy mnie to, ze te noce sa takie zle. A na dodatego czeka nas zabieg, wspominalam Wam, ze maly tak dziwne charczy, ciezko oddycha, do tego jeszcze chrapie, ma ciagle zatkany nosek, slini sie, ma ciagle otwarta buzke i spi tez z otwarta buzke, powiedzialam o tym lekarzowi, bo podejrzewalam, ze moze ma albo krzywa przegrode nosowa albo ma polipy w nosie noi maly ma najprawdopodniej te wlasnie polipy, dostanie skierowanie do laryngologa i ma zbadac malego i zadecydowac o zabiegu, mam nadzieje, ze wtedy skonczy sie ten koszmar bo i on sie meczy :ico_placzek:

dana, kochana, przykro mi, ze i u Ciebie takie marne nocki, rozumiem Cie i sama tez tak mam, tylko ja juz ide na wygode , bo ja tez chce spac wiec biore go do siebie i u nas w sekundzie zasypia i spi do rana, nie wiem czemu tak jest

yoanna, fotki fajowe, slodko Nina wyglada w tym kombinezonie i fajowe robi minki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 lut 2010, 22:55

Wiola ale nie dajesz malemu pic jak wstaje w nocy? Kurde u nas to jest najgorsze :( mala sie budzi a ja dla swietego spokoju daje jej butelke :/ ostatnio budzi sie kolo 4 rano i tlumacze sobie ze to jej sniadanko ;( wiem ze nie powinnam ale jak sobie pomysle ze 10 sekund i mala spi dalej to nie jestem w stanie - probowalam stac, glaskac, ale przewraca sie i placze i po 10 minutach olewam i daje butle :(

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 lut 2010, 00:37

Wtam kochane 1
szlak mnie trfi tyle sie napisalam i cos pstryklo i nie ma wic nie mam weny znow tyle klipac sprobuje juztro noze i nawet lepiej yoanna, suuper fotki ninus jest cudnaPati85, dzieki kochana i zdroweczka i wytrwalosci zycze
rzuch rosnie rosnie :-D juz jest calkiem spory pepol powoli wychodzi :ico_haha_01: mala daje czadu :ico_haha_02:
kochany lokatorek a mnie rosnie ale od zarcia ktorego za duzo nie jem i w tym najwiekszy bol :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2010-02-06, 13:32 ]
Hej!!!
Obiecałam cos wiecej napisac ale nadal nie mam weny

tak ze ogolnie u mnie bez zmian a Wiwi daje troche popalic z tymi zebaczami juz by mogly wyjsc i dac jej spokoj :ico_sorki:

Dziewczynki milego wekendu

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

06 lut 2010, 15:03

yoanna, wiesz ja mu daje popic ale tylko herbatke w nocy, mleczka juz długo nie dostaje na spaniu, ale miałam i tak ze nie chciał sie odzwyczaic od mleka i tylko po nim mi zasypiał,, naszczescie jakos udało sie to zwalczyc :-)

A my dzis jedziemy na odwiedziny do chrzesnicy od M zobaczyc jej braciszxka 3 miesiecznego Igorka :-D
Wpadne wieczorkiem bo M na nocke do pracy pap :-)

[ Dodano: 2010-02-06, 21:47 ]
buuu jestem a tu cisza :ico_szoking:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lut 2010, 00:22

Pati85, duzo duzo zdrowka dla Erisa :ico_sorki:
yoanna, dla Igi nie ma roznicy co dostanie do picia najczesciej dostaje wode i pozniej zasypia ( tak kolo 5-6sie budzi dostaje ta wode ) ale juz musze ja zabrac do lozka :-) i najczesciej musi sobie chwile cyckapodotykac i zasypia :ico_sorki:
dana, ja tez mam tak czesto napisze dlugiego posta i skasuje :ico_zly:
wiola85, bardzo ladne imie Igorek :-D takie bedzie mial moj synek :-D

ja cos oststnio weny nie mam :ico_noniewiem:
ta chata ktora mielismy kupic przeszla nam kolo nosa i sie wkurzylam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiola85

07 lut 2010, 13:58

mmarta81, ja pamietam ze tak chcecie nazwac syneczka :-D tez mi sie podoba to imie, a bedzie rewelacujnie brzmiec Iga i Igor :-D

Noo nic Filip spi,a obiad juz prawie zrobiony, jeszcze obudze Marcina i mozemy robic papu :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 lut 2010, 14:02

Dzien dobry :)

U nas odkad jestesmy u babci urwanie glowy - Nina lobuzuje a ja na wsi zawsze jestem spiaca, to powietrze mnie usypia :P wole moje miejskie i brudne :D

Nina z aniolka zmienila sie w lobuza ktory probuje placzem wymusic wszystko - mam nadzieje,ze wroci do normy jak przyjedziemy do domu :) Poki co wlasnie probuje usnac - od dawna mi tak nie wrzeszczala!! W nocu kolo 4 sie budzi i placze i biore ja do lozka :/ nie daje jej mleka, picia, nic ale o 7 rano juz musze biec po butelke bo krzyczy w nieboglosy ;/ nie spi juz do 8, 9 jak kiedys tylko po 7 zje butle i wstaje :( mam nadzieje,ze to tez wroci o normy ;)

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

07 lut 2010, 15:12

ja pamietam ze tak chcecie nazwac syneczka
Eeeee,a Marta nie bedzie czasem miala dziewczynki o imieniu Amy? :ico_haha_01:
Nina z aniolka zmienila sie w lobuza ktory probuje placzem wymusic wszystko
Moja Natalie robi dokladnie to samo,probuje piskiem i placzem mnie brac,ale trafila na mocnego przeciwnika :ico_zly: we mnie to wzbudza agresje,normalnie mam ochote jej czasem dac w tylek.Ignoruje to zachowanie,mowie tylko,ze bedze z nia rozmawiala dopiero jak sie uspokoi i trwa to czasami godzine :ico_noniewiem:
ta chata ktora mielismy kupic przeszla nam kolo nosa i sie wkurzylam
No to szkoda,ale teraz sa dobre czasy na kupienie domu,wiec na pewno znajdziecie jakis superowy :ico_sorki:
a mnie rosnie ale od zarcia ktorego za duzo nie jem i w tym najwiekszy bol
Nic sie nie przejmuj,ja rzucilam palenie kilka miesiecy temu i oczywiscie natychmiast wrocilam do wagi z po ciazy :ico_olaboga: Ale teraz jestem na drakonskiej diecie i w ciagu ostatnich 2 tygodni zchudlam 3 kilo,kipilam sobie pas Abtronic i sie intensywnie odchudzam,bo straszna jestem foka :ico_placzek:
A na dodatego czeka nas zabieg
Biedny nasz Ericzek,wszystko bedzie dobrze Pati,na szczescie dziecko szybko sie regeneruje po wszelkich zabiegach czy operacjach,ale wiadomo,ze wszyscy to przezyjecie :ico_noniewiem:
brzuch rosnie rosnie
E no,dlaczego jeszcze nie wkleilas fotki?ja go musze zobaczyc,tech chce taki :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lut 2010, 23:37

yoanna, pewnie to taka chwilowa zmiana w diabelka :-) jak wrocicie do domu wszystko wroci do normy :-)
miszka, Igorek bedzie jako trzeci :ico_oczko:

ale nudna niedziela :ico_spanko:

Wróć do „Przedszkolaczki”