NICOLA_1985

10 mar 2012, 14:30

sto latek dla Nikosia za 20 miesięcy :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Martalka wierze Ci, że nie masz czasu dla siebie... ale będzie lepiej... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: zobaczysz jak będzie super spotkać się taką dużą rodzinką jak Twoje dziecy będą już dorosłe i będą miały swoje rodziny i swoje dzieci.... :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: piękne święta będziecie mieć :-D jak Ci ciężko to myśl pozytywnie, że Twoja bardzo ciężka praca zaowocuje w przyszłości... a dzieci na pewno w takim gronie będą miały super wspomnienia z dzieciństwa :-) jeszcze tylko kilka lat i już będziesz miała luz :ico_oczko: dasz radę ja w Ciebie wierzę!!! :-)

ja już ogarnęłam lekko chatkę ale mój S. śpi więc nie mogę zrobić tego tak jak bym chciała, zagoniłam młodych do pomagania mają posprzątać swój pokój.. ale jak na razie to sobie załączyli piosenki i nie wiem co z tego im wyjdzie... :ico_oczko:
zaraz zabieram się za obiadek.. tak późno trochę ale nie ma pośpiechu bo S. pewnie jeszcze pośpi a ja wcześniej i tak nie mogłam bo musiałam jeszcze jechać na rehabilitacje z Karoliną

muszę pochwalić się Miśkiem kilka razy kazał się posadzić na nocniku (choć to akurat samo sadzanie to nic nowego) i zrobił ŚWIADOMIE siku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
wcześniej tylko siadał i zaraz wstawał a tym razem było zupełnie inaczej, obserwował co się dzieje i był normalnie z siebie dumny hehe nawet se bił brawo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2012, 15:42

apomniałam wczoraj postawić za 20 miesięcy naszego Nikonka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
muszę pochwalić się Miśkiem kilka razy kazał się posadzić na nocniku (choć to akurat samo sadzanie to nic nowego) i zrobił ŚWIADOMIE siku
wcześniej tylko siadał i zaraz wstawał a tym razem było zupełnie inaczej, obserwował co się dzieje i był normalnie z siebie dumny hehe nawet se bił brawo
nooo bomba oby takich siusnięć było więcej :-D

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

10 mar 2012, 16:39

Nicola, :ico_brawa_01: widzę że nocnikowanie podoba się Krystiankowi! Oby tak dalej :)

Karuś, :ico_brawa_01: z okazji 20 m-cy. Moja kruszynka skończyła wczoraj 15 tyg :-)

Martalka, Bidulka, szkoda mi Cię bardzo, ale z drugiej strony dzieciaki Twoje będą miały w sobie fajne wsparcie w przyszłości, bo przyjaciele są ok, ale rodzeństwo to zawsze rodzeństwo, pod warunkiem że dobrze wychowane. Jeszcze tylko pare latek, które szybko zlecą i będziesz miała wiecej czasu dla siebie :-) Ja w imie higieny psychicznej staram się nie zapominać o sobie, ale nie wiem jak to będzie przy dwójce Maluszków :ico_noniewiem:

Ja dziś byłam u fryzjera i zaszalałam troche - zrobiłam sobie mocne cieniowanie, i dwa kolorki na dłowie - brąz i rudy - Mężowi pokazałam sie uzupełniajac całokształt o czerwoną szminke - zaraz zaczął kombinować jakby tu Dawisia na wieczór do dziadków podrzucić :ico_haha_01: :ico_wstydzioch: O fotki nie pytajcie, bo zrobiłam kilka, ale nie ten efekt - nie wiem czy światło złe czy o co come on :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karo-22

10 mar 2012, 16:47

o nie Juluś, ja Ci fotek nie podaruję!!! Nie wytrzymam do naszego spotkania! :ico_oczko:
No i za 15 tygodni drugiego Bobo :ico_brawa_01: :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2012, 17:02

koniecznie wklej foty na pewno nie sa takie złe :ico_oczko:
i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :ico_ciezarowka:

NICOLA_1985

10 mar 2012, 17:29

Julka ja też Ci fotek nie odpuszczę :-D dawaj ale już! :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

no i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 15 tygodni ciąży!

ja też mam nadzieję, że z tym sikaniem już pójdzie z górki skoro załapał o co chodzi

teraz moje dzieci zrobiły taki rozgardiasz w swoim pokoju, że nawet nie mam najmniejszej ochoty tam wejść........... zamiast sprzątać tak jak się umawialiśmy wyrzucili wszystko ze swoich szafek z ubraniami zmieszali z zabawkami i powstało takie coś , że trudno teraz to nazwac dziecięcym pokojem.... zmkieszac to jeszcze z jedzeniem i spokojnie nadawałoby się do programu "perfekcyjna Pani domu" :ico_noniewiem: no masakra jakaś...
i po co ja sprzątam????????
tylko se cały czas powtarzam: .. "spokojnie.. to tylko dzieci.." .. ale chwilami nie mam już siły.. moja dwójka to po prostu istny tajfun... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

10 mar 2012, 17:37

Jula, fotki w tej chwili proszę dawać! nie migania się! :ico_nienie:
Dawisia też pokazuj nam częściej! :ico_sorki: a jak brzuś? widać już?

:ico_brawa_01: za 20mcy Nikosia! Duży chłopak już z niego. Dawaj jakies jego foty Karo aktualne. :ico_sorki:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: też dla Krystianka za siku! :ico_sorki: nasz siada ale ostatnio jakoś niecierpliwy i szybko wstaje. :ico_noniewiem:

NICOLA_1985

10 mar 2012, 19:42

nasz siada ale ostatnio jakoś niecierpliwy i szybko wstaje.
no właśnie to samo robił mój Krisek.. siadał i szybko wstawał... może pomogło to, ze w czasie gdy siadł na nocniczek był puszczony prysznic bo nalewałam im wodę do kąpania... :ico_oczko: może spróbuj ...

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2012, 20:05

witam!!!
bylam dzis na zakupach i kupilam zuzi krotkie spodenki ogrodniczki w H&M rozmiar 98 i co za male. jutro znow musze jechac i je wymienic. ladnego mam wiekoludka

julchik22

10 mar 2012, 22:45

No dobra... :ico_oczko:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

tylko w realu ten rudy jest znacznie bardziej intensywny - żywy/soczysty i jak to mój Mąż powiada sexy :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”