aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 mar 2008, 08:54

Witajcie

Ja już w pracy i czytam co tu popisałyście przez ten wietrzny weekend :-)

mysiaac O Rany!!! Biedny Patryczek :ico_placzek: Mam nadzieję, ze szybciutko wróci do zdrowia. Zresztą tak jak pisały dziewczyny młodziutki organizm szybko sie regeneruje. Trzymać będziemy mocno kciukaski za Patrysia :ico_pocieszyciel: I nie obwiniaj się moja droga bo to nic nie pomoże a zresztą to NIE TWOJA WINA! Jak pisała karolas nasze dzieciaki strasznie szybko się przemieszczają ci trudno za nimi nadążyć. Oczy w du.... to za mało przy naszych pociechach!!

Spotkanie kurczę strasznie mi się to zaczyna podobać :ico_brawa_01: Widzę że Śląsk przeważa :ico_oczko: ale sprawiedliwie będzie faktycznie tak jak mówicie. Może faktycznie gdzieś Wrocław?? Kraków też byłby Oki ale znowu inne dziewczyny - Poznańskie mają zadaleko :ico_noniewiem:

Dorota.M. pisze:ZDAŁAM OSTATNI EGZAMIN :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Zuch dziewczyna z Ciebie!!

Magdzinka super foteczki!! A delegacja szybciutko minie i będziesz z powrotem ze swoją córusią :-) Ale współczuję takiego odstawiania od piersi :ico_placzek:

Eva_1977 pisze:ja dopiero dzisiaj bo mam niezle zamieszanie z moja T...
i jakoś mam wielkiego doła psychicznego i nic mi sie nie chce :ico_placzek:

Głowa do góry Evciu, nie łam się tak z powodu T..., bo nie warto :ico_puknij: masz kochane dzieciaki i męża, no i NAS :ico_oczko:
My to się kiedyś musimy na kawkę spotkać co??

qunick Zdróweczka dla Ninusi!!!

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!

03 mar 2008, 10:03

Dziewczyny - dziękuje za życzenia zdrówka dla Niny - juz jej przeszło to tylko katar i przyjemności towarzyszące...
Iwona77, jesteś wielka ze zaczynasz czegoś już szukać :ico_sorki:

Dorota wiedziałam że zdasz! :ico_brawa_01:

Mój hazbynt wyjechał - jak ja tego nie lubię - się denerwuję tylko i miewam koszmary - do tego jeszcze Zuzia przydreptała do mnie w nocy a że śpię z Nina to się czuję jak po długiej podróży komunikacją miejską w godzinach szczytu...
Ach uroki macierzyństwa...

[ Dodano: 2008-03-03, 09:06 ]
Magdzinko a w nocy też jeszcze karmisz? Bo może lepiej rzevzywiście odstawić kompleksowo? Duzy stres ale nie miesza się dziecku w głowie.

[ Dodano: 2008-03-03, 09:09 ]
spotkanie
a ile nas ewentualnie będzie tzn Kto deklaruje chęć wyjazdu ?

Awatar użytkownika
Iwona77
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

03 mar 2008, 10:27

dziewczynyczy któras ma butki viggami,bo chce kupić ale nie wiem jaka jest mniej wiecej rozmiarówka,moj ma stopke 12,5cm.

I jeszcze chciałam zapytać czym myjecie teraz buzki maluchów,normalnie mydełkiem?

Awatar użytkownika
qunick

03 mar 2008, 10:31

Ja myje mydełkiem ale coś się Ninie robi na skórze i chyba muszę przejść na oilatum czy cuś.
Dziewczyny
które dziecko ma skazę białkową ? i czego używacie do skóry? Jakich maści? Kurczę to pewnie jakaś nietolerabncja białka i już maiała od dawna taką szorstką skórę a teraz na brzuszku jej się zaczynaja takie ranki robić - tam gszie pieluszka to może dlatego???

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

03 mar 2008, 10:33

Witajcie

Dorotka grfatuluje, :ico_brawa_01:

Fillipek cos taki ma dziki kaszel, najbardziej w nocy, taki niby atak :ico_olaboga: musz do lekarza sie wybrac

papa, zycze milego dzionka

[ Dodano: 2008-03-03, 09:44 ]
Iwona ja nie myję małemu bużki mydelkiem

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 mar 2008, 11:08

IWONA fajnie by było jakbys dala rade cos jeszcze poszukac z tych spraw pokoi,kwater moze jeszcze katelajdka cos bedzie miec. ja nie mam nic takiego a co do Poznania to masz racje po co z miasta do miasta ja chcę stąd sie wyrwac na łona natury gdzies ;)
Poza tym więcej was jest z poludnia to napewno w tą stronę nie bedziecie cchialy za bardzo sie wybierac ale skolie dla nas dla tych z okolic zachodnich to korzystniej tak własnie w Polsce centralnej albo jakos Woclaw bo to w miare km. sa oki a im nizej w gory tym dalej a moj maż juz tak daleko sie nie zgodzi :(
Ja w dzień przemywam amelce buzke sama wodą chyba ze ma upackaną od deserku albo obiadku ktory trudno schodzi to mam w plynie taki gonsons do mycia całego ciałka i wloskow to wezme kapke na dłon jej przemyje a tak to sama woda jeszcze mydla zadnego w ogóle nie uzyłam do niej
LULU daj znac co u lekarza. My wczoraj bylismy z Kacpim na urodzinach u jego kolegi a ze Kacpi miał katar to do tego dzis rano mi sie z mega chrypą obudził bo tak sie darli i wygłupiali wczoraj ze gardło sobie zdarł ;)

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

03 mar 2008, 11:32

a może Dolny śląsk? Natura piękna i nie najdrożej.
A ja chyba wolałabym bez mężów, fajniejsze byłoby babskie spotkanie. Tyle że ja bez auta więc dojazd pociągiem pozostaje.

A kiedyś chyba w Mamo to ja było opisane takie spotkanie jednych forumek. Moze warto byłoby poinformować jakąś prase o naszym spotkaniu, opisali by nas, porobili zdjecia i moze cos zasponsorowali w zamian za artykuł o nas?

Awatar użytkownika
qunick

03 mar 2008, 11:35

olala pisze:moze cos zasponsorowali w zamian za artykuł o nas?

hihi! ja jestem za a co do sponsoringu to watpie, ale i tak pomysł jest fajny!

Eva_1977
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 mar 2008, 11:39

witajcie...
Dominis łobuzując usypia hihi a ja kawke w koncu sobie pije...

aga0406 pisze:Witajcie
Eva_1977 pisze:ja dopiero dzisiaj bo mam niezle zamieszanie z moja T...
i jakoś mam wielkiego doła psychicznego i nic mi sie nie chce :ico_placzek:

Głowa do góry Evciu, nie łam się tak z powodu T..., bo nie warto :ico_puknij: masz kochane dzieciaki i męża, no i NAS :ico_oczko:
My to się kiedyś musimy na kawkę spotkać co??

Agus a wiesz, ze moj mezus jak sie dowiedzial, ze na forum jest jdna dziewczyna z Jastrzebia to sie mnie zapytal czemu sie nie spotkamy skoro mieszkamy w jednym miescie... i mialam Ci to samo zaproponowac :D :D
Agus i bardzo dziekuje... Wasze kazde wsparcie jest bezcenne...
jestescie kochane

[ Dodano: 2008-03-03, 10:49 ]
Karola przepraszam ale mialam wczoraj wylaczone gg i nie widzialam Twojej wiadomosci :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

DOROTKO moja wielkie gratulacje !!

u nas dzisiaj ładnie słoneczko swieci wiec wybieramy sie na spacerek
i po Nacie do szkoly...

[ Dodano: 2008-03-03, 10:51 ]
olala uwielbiam dolny slask...
mam tam rodzinke i co roku tam na wakacje wyjezdzamy
a co do artykulu to super pomysl :)

mam nadzieje, ze mi sie uda z Wami spotkac...
jak bardzo tego bym chciala...
zrobie wszystko aby sie to udalo...
tylko, ze maj to dla nas przygotowania do Komunii Naci i nie weim jak bede wyglada z czasem no i kasą oczywiscie...

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

03 mar 2008, 12:01

olala pisze:A kiedyś chyba w Mamo to ja było opisane takie spotkanie jednych forumek

Też czytałam taki artykul, tez lutówki byly, tylko chyba 2006 rok :-D

olala, no ja to napewno bede sama, hihi bez malzonka i tez mnie czeka dojazd pociąiem , ewentualnie ze mnie tylko zawiezie

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”