JPO przepraszam cie ale w pomniejszeniu myslalam ze to centymetr och czy oh -bo juz niewiem - ile to slepy roznych rzeczy widzi
....a moje psp narazie chodzi zeskanowalam kompa,wyrzucilam malego wiruska no i psp dziala,zobaczymy jak dlugo,czy to wogole byla wina tego wirusika czy moze cos innego sie dzieje
...a ta pracke wlasnie udalo mi sie zrobic po wyrzuceniu robaczka
[img][img]http://images20.fotosik.pl/374/9a930fd4a873ad2am.jpg[/img][/img]
...powiedzmy ze spodobaly mi sie gatki tego hmm mezczyzny
..i to bylo dosyc szybciutko robione wiec moze byc widac niedorobki ale balam sie ze znowu mi padnie programik
[ Dodano: 2007-05-22, 01:50 ]
JPO porusze inny temat niz zdjecia ...z moja shila, dalej to samo,do tego zachowuje sie dozyc dziwnie,osowiale i strasznie prezy grzbiet,tak jak kot,niewiem co o tym myslec. przymywalam ja wacikiem zeby zobaczyc czy nie ma krwi,czy to nie cieczka ale nic niezauwazylam a i jeszcze co chwile zaczela popiskiwac,zrobila sie troszke obojetna i bardzo malo je, no i probuje wychodzic za ogrodzenie, tak mi zal mojej psinki a najbardziej to mi zal bo niewiem jak jej pomoc, jutro tzn. juz dzisiaj mamy umowiona wizyte u weta,mam nadzieje ze to tylko ja panikuje i wszystko bedzie ok
...mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze wypisuje ci o swoich klopotach
ale niemam z kim pogadac o moim piesku bo kazdy twierdzi ze przesadzam,ze traktuje ja jak dziecko ,ze karmic mozna byle czym,ze pies nie potrzebuje witaminek itp... a ty masz zwierzatka to mnie zrozumiesz