fela
Już śmiało chodzę po forum!

25 cze 2007, 12:49

ja podczas karmienia piersia jadlam wszystko nawet bigos i pierogi z kapusta i cebule smazona...i konrad nie mial kolek :-D :-D

[ Dodano: 2007-06-25, 12:50 ]
edi mleko jeszcze ci leci ..... :ico_szoking: :ico_szoking:

lilo

25 cze 2007, 12:52

bo zadko która trzyma diete
A ja zauważyłam, że przy pierwszym dziecku prawie każda trzyma dietę a przy drugim prawie żadna :ico_oczko: Ja trzymałam ścisłą a i tak kolki mieliśmy.

czyli wszystko co było kiedys
Dobrze, że Ci tt chociaż został :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-06-25, 12:56 ]
ja podczas karmienia piersia jadlam wszystko nawet bigos i pierogi z kapusta i cebule smazona...i konrad nie mial kolek
Ja trzymałam ścisłą a i tak kolki mieliśmy
No właśnie!!! Bo tak naprawdę przyczyny kolek jeszcze nikt nie odkrył. Dlatego nie ma leku skutecznego w 100%...

BeataW
Wodzu
Wodzu

25 cze 2007, 13:44

dziecko na sztucznym przynajmniej kolek nie bedzie miało
Oj u nas po sztucznym zaczęły się kolki i próbowałam różnych opcji,od Nan po Emfamil czy Bebiko z jakimiś składnikami antykolkowymi.po wszystkim były kolki,nie pomagała butla antykolkowa czy herbatki,to chyba zależy od dziecka,a nie od rodzaju mleka

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2007, 15:08

ja daje Bebiko HA 1 bo takie w szpitalu dawali a to jest slodziutkie mleczko i jak probuje jej dac w butellce tylko swoje mleko to pluje nim i musze mieszac. na razie zadnych objawow kolek ale my dopiero tydzien mamy :ico_oczko: oby tak dalej

fela

25 cze 2007, 17:02

jasnie pani jak sie czujesz,bo przypominam ze tutaj piszemy o nas...czas doprowadzic ten watek do porzadku :ico_oczko: :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2007, 21:22

jasnie pani jak sie czujesz
wieczorem to zwykle beznadziejnie, rano bedzie lepiej.

BeataW
Wodzu
Wodzu

25 cze 2007, 21:32

Jasnie Pani :), a śpisz cos po nocach????

edi
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

26 cze 2007, 07:57

wiecie my tez sie balismy ze karol bedzie miał kolki bo R miał jak był mały.
jasnie Pani ja ci tego nie zycze.ja słyszałmm dzieci w szpitalu z kolką.serce sie krajało.ten pisk dziecka i nic nie pomagało na to.no własnie daje ci malenstwo pospac?jak sobie przypomne karolka to on 3 razy w nocy jadł.a tak to spał jak zabity a ja nazekałam ze zle spi.raz ja karmiłam raz R i raz moja mama.ja to miałam dobrze :ico_oczko: ale i tak nie spałam całymi nocami bo karol był w tym samym pokoju co ja i nie mogłam usnąc.do dzis to mam.
ja podczas karmienia piersia jadlam wszystko nawet bigos i pierogi z kapusta i cebule smazona...i konrad nie mial kolek
tak samo kazali jesc mojej kolezance z angli.wszystko i do tego duzo czekolady.co u nas zabronione.wszystko jej inaczej :ico_oczko: .
a jesli chodzi o mleko to mam.musze to leczyc tylko zaden lekarz nie wie jak i czym.bo tzw mlekotok jest wywołany duza iloscia prolaktyny a u mnie jest malutka.szukam dobergo endykronologa. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

26 cze 2007, 10:44

Jaśnie Pani gratuluję ślcznej córeczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moja córcia kończy dzić 5 miesięcy :ico_szoking: o jejku, jak to szybko przeleciało

A ja w piątek wracam do pracy i w ogóle sobie tego nie wyobrażam narazie jak to będzie. Po pierwsze będę tęsknić za dzidzią, po drugie wcale mi się nie chce pracować ale niestety muszę ze względu na finanse...
Jedyny plus tego, że będę w pracy to taki, że będę miała więcej czasu na tt niż w domu hihi i mam nadzieję częściej do was zaglądać jak już wdrożę się w pracę po półrocznej przerwie :-)

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2007, 10:47

no i jest rano i jest juz lepiej :-D
Jasnie Pani :), a śpisz cos po nocach????
no myslalam ze bedzie gorzej, ale co w nocy nie dospie to nad ranem nadrobie, bo np moj maz z łucja jeszcze spia :-D poza tym mamy umowe, ze do 2 w nocy maz do dziecka wstaje, a potem ja. bo ona spi juz od 20.

edi, jak bylam w szpitalu to lekarz zapisywal dziewczynie na mojej sali jakies tabletki hamujace laktacje, wiec jest cos takiego

Wróć do „Kącik dla rodziców”