Fotki dało sie odzyskac bo w koncu dysk jest dobry wiec spoko, moje filmy z melcia tez wiec nic wiecej mnie nie obchodzi hi hi hi.
No i tn kuzyn przyjechał ze swoimi dwoma synkami-6 i 5 lat więc wiecie co tu sie działo jak trzech chłopców z kacpim na czele grandziło hahahahaha-szał ciał poprostu ach te dzieciaczki, melcia byla tak zdezorientowana tymi ich wyczynami ze siedizłą tylko jak potulny baranek koło mojej nogi i patrzyła jak dziki biegaja hahaahahahah ale lubie jak oni przyjezdzają kacpi wtedy odzywa i jest pełen radości :)

KATELAJDKA nie no zdjęcia nowe rewelacyjne

Jakie sliczne ma juz te łopaty górne hahahah superaśne na maksa

A Melcia to dopiero bedzie niedługo posiadaczka dolnej jedyneczki ale jeszcze nie stuka hi hi hi
Jak mama sie czuje?
DOROTA.M. fajoskie kozaki

A wiesz my z mezem tez jutro na imprezkę smigamy z męzem do knajpy na Stary Rynek :)-meza kuzyn własnie ten co był dziś u nas z rodzinka wyprawia 30-ste urodzinki ;). Moja sira przyjedzie i zostanie z dzieciaczkami ale sie ciesze bo rzadko wychodzimy :)
MAMA JULCI nie wiem czy przegapiłam czy nie pisałaś czemu tak nagle wracacie do Polski? czy nie chcesz pisac?
QUNICK[/]dobrze ze z Ninka nie jest zle kurcze juz zaczęłam sie martiwc ze to uszko ach......
EVA1977 no i dobrze ze Dominis wraca do zdrówka całe szczęscie ach kamień z serca ale włąsnie moze on miał ta trzydniówkę hhhmmmm jak tak wysoko gorączkował i teraz wysypka,moze poprostu wczesniej go cos brało i dlatego sie to wydłuzyło wszystko ale dobrze ze juz coraz lepiej

MAGDZINKA dziękuje za przysłanie maila :)