Hej dziewczyny...
przeczytalam wszystkie posty ale nie jestem w stanie odpisac tak kazdej z Was bo troche tego jest wiec napisze tak w skrocie ze gratuluje kolejnych kwiatkow, kolejnych skonczonych tyg., i udanych wizyt
wspolczuje jakichkolwiek boli ale pocieszam ze juz niebawem one znikna wraz z pojawieniem sie malenstwa

wiec wytrzymacie dziewczyny to juz ostatnia prosta u Was wiec zacisnijcie zeby i czekajcie do terminu porodu
a ja czekam z niecierpliwoscia juz na pojawienie sie kolejnego dzieciaczka teraz juz letniego
Teraz w skrocie co u nas otoz Patryk dalej nie zrobil kupki od srody jutro juz minie tydzien i ja zaczynam juz panikowac troche dlaczego on nie robi tej kupki

co jesli dzis i nawet jutro dalej nie zrobi??? co ja mam wtedy zrobic ??? POMOZCIE
poza tym ladnie mi Patryk je i przybiera na wadze bo klocek sie z niego robi ze hoho... ostatnio to nawet mi sypia w ciagu dnia po kazdym karmieniu i to troche dluzej juz niz tylko kimki.
spacery sa codziennie po kilka razy na dzien
w weekend zauwazylam tez jedna rzecz u Patryka a mianowicie ze stasznie mi sie slini

wczoraj to nawet robil takie banki z sliny... czyzby szly mu wczesniej zeby??? czy to mozliwe dziewczyny???
dziewczyny otoz dzis dostakam chyba okres.najpierw plamienie teraz mocniej i nawwet lekkie pobolewanie brrzucha czuje... ale czy to mozliwe? w sumie nie karmie ptylko scciagam pokarm.jest go tez niestety mniej ;( ale to moja wina bo sciagam zadko.nie co 3 godziny tylko tak z 5 razy na dobe.
moze i to byc okres bo u kazdej kobiety przychodzi roznie. ja sie jeszcze ciesze ze poki co okresu dalej nie mam i mam nadzieje ze jeszcze dlugo nie bede miec
co do odciagania mleka to widzisz Tobie juz sie robi go mniej a ja mam nawal... i chyba to nie zalezy od ilosci ile razy go na dobe odciagasz i co ile godzin bo ja odciagam co 4 godziny w ciagu dnia w wieczorem i w nocy to nawet co 5-6 godzin... a potrafie po mimo tylu odstepach czasowych odciagnac nawet 230 ml

ja tak jak obliczylam ile razy na dobe odciagne mleko to tak 6-7 razy