jesli chodzi o lapki to tez troszke jej smierdzialy kiedys ale zaczelam je przemywac tak dwa razy dziennie gabeczka i nieubieram jej tak cieplo wsumie od zawsze ja hartowalismy bo miala zazwyczaj na sobie tylko body i spioszki lub spodenki bez kocykow bez rozkow, bez dodatkowych bluzeczek i ta temperatura najbardziej jej odpowiadala bo jak miala ciut wiecej na sobie to od razu pocila sie lub rozowa sie robila z tylu glowki, a pelno ma tych paprochow miedzy raczkami bo przy kazdej kapieli cos tam wydlubuje hihihii
[ Dodano: 2007-04-13 ]karolas, ja teraz jeszcze bede brala letnia kurteczke ze soba na dwor na wszelki wypadek gdyby byla potrzebna, bo u nas tez sie tak cieplo wlasnie zrobilo 18-19 stopni i ja ubieram
w body z dlugim rekawkiem lub krotkim zalezy czy po domciu czy na dworzu a na to bluzeczke i spodenki
lub tylko pieluszke majteczki i pajacyk
lub body z dlugim cienkie rajstopki i sukieneczke
czasem same body i skarpeteczki jak slonce swieci anm do okna bo wtedy sie robi bardzo cieplo w mieszkaniu
i tak ja wlasnie ubieram a jak sie zrobi jeszcze cieplej to zamienie na body z krotkim rekawkiem, a potem juz samo body hihihi albo golaske w sukieneczce puszcze hihihih
karolas no powklejaj Amelci zdjtaka, ta sesyjke co jej zrobilas, najlepiej na Chwalmy sie naszymi Maluszkami ten watek jest tu na Nowordkach i niemowletach a jak nie to chociaz tutaj ;D i super ze mala sie do ciebie tak smieje, ja musze malej swoja glowke podstawic zeby mnie zauwazyla jak sie obudzi, bo jak tylko leze obok i gadam do niej to sie nie usmiecha hihihi ale tez do pozytywki smieje sie i gada, a Amelcia i Julcia bardzo podobne dziewczynki sa nawet roznica wieku tylko jeden dzien i obie maja wlasnie taka delikatna urode i imiona hiihih ale twoja Amelcia super glowke podnosi, moja jeszcze nie wie jak to wykombinowac, zaczelam jej podkladac reczniczek pod brzuszek zeby sie wzmocnila glowka i jzu ciut lepiej, ale nie lubi na brzuszku lezec, ciagle wteyd szuka cyca, no ale np do siadu sie lubi podciagac i lubi sobie siedziec ogolnie oczywiscie z podparciem moim glowke tez trzyma sztywno jak siedzi ale na lezaco cos jej nie idzie
[ Dodano: 2007-04-13 ]karolas, no a Julcia wlasnie dostala troche ciemieniuszki powiedzieli nam ze to wlasnie taki lupiez dzieciecy i wczoraj posmarowalam jej oliwka i po kapieli wyczesalam ale o tej czapeczce nie wiedzialam i zastosuje moze przyspieszy ale ona stropkow niema tylko ta skorka tak odpada a pod nia juz jest ladna skorka