A ja jestem leń..... Część rzeczy mam już wyprane, leży w szafie przykryte ręczniczkiem i czeka na prasowanie. Ale raczej szybko się nie doczeka Bo ja nie cierpię prasować
ja też nie cierpię prasować ale to pierwsze prasowanie dziecięcych ciuszków jest fajne tylko trochę niewygodne ze względu na rozmiar
z drugiej strony to za dużo nie trzeba się namachać bo właściwie to przykładasz żelazko i już
A my (w koncu!!!!) zaczynamy planowanie co gdzie poukladac. Niby mamy juz pokoj dla Fasola, ale jest zawalony jakimis pudlami, i rzeczami "ktore nigdzie nie pasuja". Zabieramy sie wiec ostro za organizacje tego pokoju.
wisienka24, to super macie, nasza dzidzia będzie na początku razem z nami w sypialni a potem to my się będziemy musieli wynieść do dużego pokoju ale za to zrobiliśmy dla niej kącik z ładną tapetką
Nasza dzidzia tez na poczatku bedzie z nami w sypialni, bo jakos ciezko mi sobie wyobrazic zeby takie malenstwo spalo samo w drugim pokoju... A w pokoju dla dzidzi bedziemy mieli na razie przewijak, komode z ubrankami i kacik do karmienia. Lozeczko bedzie kolo naszego lozeczka
Anza u mnie ta sama sytuacja..... Ale Myślę że takie maleństwo będzie się lepiej czuło razem z nami (a może ja się będę lepiej czuła mając małą obok....) A za jakieś dwa latka pomyślimy o przeprowdzce do dużego pokoju albo większego mieszkanka....