Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

27 lut 2008, 09:30

dzien dobry z rana nocka przespana cala kupa juz na nocniku zrobiona mleczko wypite a ja juz kawke w ekspresie natawilam wiec zapraszam :ico_kawa: :ico_kawa:
aprpos nocnikow sadzam Domela juz od 2 miesiecy ciekawe do kiedy bedziemy uzywac pieluch pytam doświadczone mamunie ???jak to wygląda później???

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lut 2008, 10:12

witajcie u nas nocka spokojna z jedna pobudka i spanko do 8 teraz jula bawi sie tradycyjnie na łóżku a ja wpadłam do was wypic z wami kawusie :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

27 lut 2008, 10:45

witajcie

nocka ok 2 pobudki na piciu ,mela wstała przed 8 niestety została obudzona przez kszątających sie chłopaków w drodze do szkoły,strasznie nie była z tego zadowolona ,zjadła kaszke ,potem ją wsadziłam do kojca i dałam album ,a ja w tym casie myłam podłogi ,przychodze patrze :ico_szoking: , a ta lezy na boczku monio w buzi i :555: chrapie niecała godzine po spaniu :ico_haha_01: no i juz spi godzinke ,a ja konsumuje śniadanko :-)

asiula
to róznie bywa jak nauczysz juz domelka porzadnie na nocniczek chodzi mi o to jak bedzie juz chodził i wołał za kazdym razem aaa czy siku czy kupa zawsze bedzie aaa :-) to juz nie musisz mu pampersa zakładac w ciagu dnia ,wiadomo czasem mu sie zdarzy jak niezdazy ,albo zapomni mu sie bo tak bywa to nic sie nie stanie ,ale jeszcze bedziesz mu musiała zakładac pieluszke na noc w czasie snu nie bedzie kontrolował siebie ,z czasem jesli pielucha bedzie co noc sucha ,a stwierdzisz ,ze nie robi bedziesz mogła mu zdjąć...........oj ale strasznie to haotycznie napisałam ,ale kit tam :-/

no ja juz dzis o ciut lepiej :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lut 2008, 10:50

Smacznego beciu
no to super ze juz czujesz sie lepiej :-D

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

27 lut 2008, 11:31

dzieki Beti :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

27 lut 2008, 11:33

asiula dziekuje za punkcik :ico_sorki: nie ma sprawy :-)

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

27 lut 2008, 11:40

Dzis jade odebrac nowe patrzałki :ico_brawa_01: Wiecie co wczoraj maz do mnie ze mam klucyki oddac i auto hehe bo zadzuo mnie juz w domu nie ma a to tylko 3 dni hehehe ale lobuz ja mu juz oddalam akurat hehe

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

27 lut 2008, 12:36

Emilka właśnie ucina sobie drzemkę. Babcia z nią jest więc mam chwilkę na tt :ico_oczko:
Becia cieszę się że już się lepiej czujesz :-)

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

27 lut 2008, 12:39

tak sie ciesz ze juz pogoda jest fajna cieplo sie robi>>
Tak sie zastanawiam nad prezentem dla Domelka na urodzinki a wy jakie macie pomysły>>

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 lut 2008, 13:06

Ja już mam umyte okno,firanka powieszona,a stara się moczy-bohe jaka była osyfiała,a niedawno zmieniałam :ico_olaboga: (ale mój mąż pali w kuchnij i niezawsze przy otwartm oknie)Ale spoko już sie moczy :ico_haha_02: Teraz jeszcze został mi salon :ico_noniewiem:

Asiula, wiesz co jak tylko będzie chodził i barjdzie załapie nocnik w sensie że będzie umiał wołać sisi i eeee. Najlepiej jak będziesz mu wpajała to i jak czyli mówić jak sisi,i ee ma robić i wołać. Ja już nauczyłam Michasia ee,jak chce kupala to napiera i patrzy na mnie i woła ee :-D zwłaszcza jak jesteśmy gdzie w gościach :ico_noniewiem: Fakt, że czasem się zapomnij ale co można wymagać od prawie rocznego i tak jest rewela. Ale powiem ci,że Maksa bardzo szybko nauczyłam i jak poszedł do przedszkola tj,miał 2,5latek to juz bez pielusszki nawet na noc :ico_brawa_01: A najlepiej nauczyć dzieciaszki chodzenia bez pieluchy latem!!!Asiula powodzenia i gratuluje wogóle sadezania na nocnik,a i :ico_brawa_01: dla Domisia ze chce siedzieć i robi cuś :ico_brawa_01:

Gozdzik-czekamy na focie firanki! Ach jak miło wypić z toba kawusie :-D

Becia-udanych łowów na zakupach i obyś cos wymarała :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”