wow, to rzeczywiście okazja hihi ja też dziś byłam i kupiłam dla siebie spodnie i sweterek a dla Olka spodnie dresowe i bluzę, niestety mężuś nic nie dostałdziś bylam w takim lumpeksie i wiecie co byly buty za free na Darka
My tak chodziliśmy na wczasach i wszędzie szliśmy w żółwim tempie, jak tylko Olka chcieliśmy wsadzić do wózia to od razu był bunta na spacerku znalazl nową zabawę...prowadzi sam swój wózek
Mamo Zuzi na moich udach też cellulit się znajdzie, może nie jest tak bardzo widoczny ale jestmoim nogom do Twoich to duuuuzo brakuje przede wszystkim Ty nie masz cellulitu, a ja niestety mam.
hihi pewnie się już nie umie doczekac, poczekaj tylko jak będzie chciała spać w strojuJulcia idzie jutro na tą naukę plywania i dziś chodzi caly czas w stroju kąpielowym
Olkowi też cięzko założyć butki, bo ma wysokie podbicie (tak to się chyba mówi) jemu najlepiej pasują buty które są wiązane od samiutkich palców wtedydobrze można je dopasować do nogi.narazie Darek zagina paluszki i nawet teraz bucika trudno mu wlożyć
ooo, to super! Pewno będzie zadowolona!Julcia idzie jutro na tą naukę plywania i dziś chodzi caly czas w stroju kąpielowym
Kacper tak samonarazie Darek zagina paluszki i nawet teraz bucika trudno mu wlożyć
no to gratuluję zakupkówja też dziś byłam i kupiłam dla siebie spodnie i sweterek a dla Olka spodnie dresowe i bluzę, niestety mężuś nic nie dostał
Daruś tak samo, ale nie moglam się oprzeć, żeby te butki wziąć są śliczne...na nie i tak jeszcze nie czas więc spróbujemy później jeszcze raz...Olkowi też cięzko założyć butki, bo ma wysokie podbicie
u nas jest tak codziennie, tyle, że pobudka o 7 a moglibyśmy pospać do 8, najgorsze, że jak wstaje to budzi Julcię...wparowowuje do jej pokoju i drze się LALAAAAANo i dziś jak wstał o 7.30 tak nie chciał zasnąć i zasnoł dopiero o 13.30
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość