ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

17 wrz 2007, 14:35

Gosia no wreszcie sie pojawilas!!! :-D
super,ze Ci sie udalo spotkac z Osita,kojarze ja i jej coreczke Carmen z TT.. :ico_haha_02: fotki super,dzieciaki chyba niezla frajde mialy :ico_brawa_01: a Tomus i Carmen przypadli sobie do gustu,bedzie weselisko ? :ico_haha_01:
Madziorka fajna wycieczke mieliscie,sadzac po katedrze to ladne te miasteczko sie wydaje!!A ta kobietka z Toba na fotce to kto???a dziadek jaki dumny wozi wnuczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 14:46

ILONKA to kumpela hihi mama Soni 16 dni starszej od leosia i 3 letniego Oskara. na fotce trzyma Sonie w chuscie. bo dolaczyli do nas nieplanujac tego i nie mieli wozka ze soba wiec dalam im chuste hihi sonia spala w niej pomimo mocno skulonego cialka hihi i nawet mruczala przez sen hihi

[ Dodano: 2007-09-17, 14:48 ]
leon nadal spi juz 2 godziny non stop.. hihi a o 10 wstal na 2 godzinki hihi
a ja wciaz w lozku hihi :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 15:03

wpadam na sekunde bo obstawiam że moja rozrabiara pośpi jeszcze maksimum 5 minut (czyli ogółem ze 30 :-D )

[center][size=200]KOCHANY FRANECZKU
I
KOCHANY OLIVERKU
WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... NAJ... Z OKAZJI KOLEJNEJ MIESIĘCZNICY
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
[/size]
[/center]

No i Felicity ogromniaste gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a to niespodzianka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Vikuli jeszcze nie kąpałam... następna próba dzisiaj wieczorem...[/swf]

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 15:05

ilonakk9 pisze:a Tomus i Carmen przypadli sobie do gustu,bedzie weselisko ?

no ja zawsze chcialam dla synka zagraniczną synową :-D Ale Vinee zostala porwana przez synka lekarza. hihi Wiec trzeba bylo innej synowej poszukac. Hiszpania super cieply kraj. Wiec mi odpowiada :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 15:06

kasi.k pisze:Vikuli jeszcze nie kąpałam... następna próba dzisiaj wieczorem

kasik to trzymam kciuki aby poszlo jak dawniej... :ico_oczko: bez placzu :ico_noniewiem:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

17 wrz 2007, 16:18

Madziorka nie poznalam mamy Soni na tej fotce :-)
Justyna17091979 wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin.Samych radosci i pociechy z synusia :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_prezent:

[ Dodano: 2007-09-17, 16:19 ]
Gosia kurcze,ale masz fajnie,synowa z Hiszpanii to teraz bedziecie smigac na sloneczne plaze!!!! :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-09-17, 16:21 ]
Gosia Bablu i tak ma plana zamknac Vinee w wiezy tak do ukonczenia 30-tki!! :-D :ico_smiechbig:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

17 wrz 2007, 18:26

NO ja sie Bablu wcale nie dziwie hi hi Vinee dopiero bedzie miala adoratorow ....Bablu bedzie musial od Ciebie paska pozyczyc hi hi :ico_haha_01: :ico_haha_01: fajne foty :ico_brawa_01:
gosia masz racje,ona jest wyrachowana i ja juz dobrze o tym wiem .wczoraj jak jej napisalam ,ze tomek dal mu na bilet,to zadzwonila i przepraszala,a ja jej powiedzialam specjalnie,ze tomek go nie zawiozl ,bo nie ma benzyny :ico_haha_01: bo jak ona taka ,to ja tez bede hi hi :ico_haha_01: juz mam tego serdecznie dosyc :ico_haha_01: :ico_zly: myslicie,ze zrozumiala??????????ja w to watpie hehe

ja nawet nie moge sobie obiadu zrobic,bo moje dziecko takie towarzyskie :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-09-17, 18:28 ]
a jej syn narzekal,ze nie chce internetu zalozyc,bo powiedziala,ze za drogi :ico_szoking: a oboje pracuja i jeszcze sklamala,ze jest samotna matka,zeby miec wiecej benefitow :ico_szoking:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

17 wrz 2007, 18:33

wow znowu naklikalyscie :ico_szoking:
lucy dla olivierka buziaki z okazji trzech miesiecy niech rosnie zdrowo maly przystojniak.

gosiasuper ze spotkalas osite,znam ja z innego watku i chyba niezla gadula z niej,co???i fajna babka???
gosia,kasia wiesz jaki u nas postep z sikaniem az sama sie dziwie.nieobylo sie bez zasikanych spodni i majtek.... :ico_haha_01: ale znajoma mi powiedziala ze trzeba wlasnie tak odrazu odstawic pampersa i koniec,posika troche po nogach to sie nauczy.
no i u nas czasami leje sie po nogach a czasami ladnie do sedesu.i dzisiaj pierwsza kupa wyladowala w sedesie :-D teraz zamiast pampersow w torbie nosze ubrania na zmiane.
mysle ze nie dopuscisz aby tomus w wieku tej dziewczynki byl taki jak ona.
ilonka dzieki kochana za opierdziel no ale juz taka jestem jakas nie dowartosciowana czy co :ico_oczko: fajowo ze masz nowo kolezanke :ico_brawa_01: i to gadulka tak wiec nuda ci z nia nie grozna.a vinee to widze ze juz od mlodu zaczyna ostro imprezowac i chyba nici z tatusia planow zamkniecia jej w wiezy...... :-D :-D
lucy ty to chyba mnie z tym kopciuszkiem najlepiej rozumiesz.... :ico_oczko:

witam nowe mamuski i mam nadzieje ze zaraz nie znikniecie ...bedziecie sie udzielac tutaj na naszym watku bo jak sie zmyjecie to rutkowskiego wypuszczamy i znowu stowka wam peknie za opuszczenie nas :ico_oczko: :-D :ico_haha_01:

madzia fajne fotki no i tesciu niczego sobie dziadek :ico_oczko: :ico_oczko: :-D pewnie jego bym zapytala ktora godzina :ico_oczko: :-D :ico_haha_01:

a teraz co u nas
konrad od soboty goraczkuje i wczoraj na szyji wyskoczyla mu jakas gulka,tak wiec poszlam do lekarza ta go wysluchala na pluckach,zajrzala w uszy,obmacala szyje ,pod pachami ,krocze,zajrzala do gardla i skierowanie na krew dala.jutro na druga,troche sie denerwuje :ico_olaboga: mam nadzieje ze to tylko jakis wezel chlonny.....no nie wiem co o tym myslec :ico_noniewiem: a i zmierzyla mu ta gulke i ma 1,5 cm :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
a i konrad w gabinecie lekarskim popuscil siku i na wykladzinie kaluza powstala,dobrze ze lekarz byl odwrocony do nas plecami ,pisala cos na komp i umawiala nam wizyte w szpitalu na krew...a mi glupio sie zrobilo szybko to wytarlam i zabawka zastawilam :ico_wstydzioch: reszte konrad dokonczyl w toalecie :-D
troche jest ciezko z tym uczeniem :ico_oczko: ale juz teraz sie nie poddam od wczoraj ani jeden pampers nie byl uzyty :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
ale sie wzielam :ico_szoking: za synka :ico_szoking:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 wrz 2007, 18:36

mój przyjaciel dzis zginął pod kołami pociągu intercity, z jego ciała nie zostało nic, nie zdążył wysiąść bo pasy sie zacięły.... wiec dzis juz nic nie napisze bo jestem myślami z NIM i tylko żałuje ze nie pożegnam Go.... bo jestem tu ....
do jutra kochane
jakie to życie ulotne....

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

17 wrz 2007, 18:47

marta :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

fela kondzio mnie rozbawil ,a ty jak fajnie ukrylas :ico_haha_01: ja to samo bym zrobila :ico_haha_01:

Wróć do „Pozostałe”