hej
Ja witam z zieloną herbatką, maż sprawił mi ostatnio czajniczek ze świeczką, także mogę popijać i herbatkę mam cały czas ciepłą.
Wczoraj zabrałam się za sprzątanie łazienki na górze, czekam na mebelki, powinny max za tydzień przyjść
U mnie dziś chłodniej, w nocy padał deszcz, także na polku raczej nie posiedzę. Może po południu do rodziców się wybierzemy.
Mała w pkolu, ale przed wyjściem trochę płakała, nie chciała iść, na miejscu zobaczyła inne dzieci i się rozkręciła

.
Co do porodu to ja sie wolę nie nastawiać, po co się rozczarować i niepotrzebnie denerwować. W tamtej ciąży moja lekarka zapowiadała mi wcześniejszy poród, sporo wcześniej szyjka mi się skracała i rozwarcie nawet miałam, nawet skurcze na ktg wychodziły mi duże i co....urodziłam 3 dni przed terminem
Niemniej teraz wolałabym urodzić w terminie, od 8-13 maja, w "moim" szpitalu jest dezynfekcja
Przepis na sernik spisałam, wydaje się prosty

.Ja mam thermomixa i mąz często robi z przepisu do tego urządzenia.
A jesli chodzi o święta to ja zawsze robię sernik na zimno (paschę) i mazurka-mam sprawdzone przepisy więc raczej wychodzi. Pewnie tez jakąś sałatkę, więcej nie ma sensu, bo Świeta u rodziców pewnie spędzimy.
Któraś pytała o rasę psa, mam owczarka niemieckiego długowlosego
Miłego dnia
[ Dodano: 2011-04-05, 08:50 ]
aniu 
dla Hani, samodzielna dziewczynka sie robi