Olciu kup sobie np. koncentrat pomidorowy w malutkim słoiczku, zurzyj go a słoik i zakretke wygotuj (min 10 minut) i zakręć. małą rozbierz podmyj przegotowaną (przestudzoną ) wodą. mOżesz ją masować pod pępkiem (po pęcherzu). Jak mała zacznie sikać podnieś ją do góry a np. mąż niech podłozy szybciutko słoiczek. Ale musicie uzbroić się w cierpliwość bo to może trochę potrwać. ale gwarantuję ci że się da, my złapaliśmy Emilce 4 razy mocz w ten sposób, tylko czasmi czatowaliśmy cały dzień, bo wolała sikać do pieluszki a nie jak była goła.
A może być tak że twoja córa płacze pręży się i ko[pie nóżkami dlatego że ma bakterie w moczu. Tak włąśnie było z moją Emi. Poza tym że ma kolki to bardzo dokuczały jej te paskudne pakterie w moczu. Teraz jak ma to już wyleczone to jest dużo spokojniejsza, gdyby nie kolki to miałabym aniołka w domu
a teraz wieści niezbyt miłe:
na początku tego roku że mąż miał wypadek samochodowy, facet wjechał mu na czołowe i skasował nam samochód?? Otóż nieszczęscie powtórzyło się przedwczoraj. Ja mąż i Emilka wracaliśmy z nad jeziora Żywieckieg do moich rodziców. Padało, a tam jest dość kręta droga. Na jednym z najostrzejszych zakrętów facet który jechał z naprzeciwka wpadł w poślizg i uderzył prosto w nasz samochód
. Od razu piszę że WSZYSCY JESTEŚMY CALI. Emilce absolutnie nic się nie stało, a my z mężem jesteśmy trochę poturbowani. Mąż musi nosić kołnież na szyi i opaskę na ręce, znowu ucierpiał jego kręgosłup. Ja mam rozwaloną nogę i wstrząśnienie mózgu, tak naprawdę to dopiero wczoraj jak minął szok zaczęłam odczuwać co tak naprawdę mnie boli. Kiedy obejrzałam wczoraj nasz samochód, to dziękowałam Bogu bo można uznać za cód że wyszliśmy z tego cali i że emilce nic się nie stało. Auto pewnie znowu do kasacji ale to dla mnie nie ma znaczenia, najważniejsza jest dla mnie moja mal\eńka Emi.
Dochodzę do wniosku że jesteśmy jakimiś pechowcami komunikacyjnymi, jeden samochód skradziony, dwa skasowane
trochę tego za dużo.
W niedzielę Emi ma chrzciny, dobrze że mama wszystko organizuje b0o ja nie miałabym teraz do tego głowy.