hej dziewczęta 

wybaczcie ,ale mam tak napiety grafik ,ze naprade nie wyrabiam ,wszystko na moijej głowie 

u nas ok 
sensibel- 
mela tez wczoraj  runeła jak długa  jak to sie mówi na tzn plaskacza biegła  i w przedpokoju przed samym progiem  walneła  tez rowaliła troszke se warge ale szybko uspokoila sie 
gozdzik bez obaw  kazde dziecko inaczej sie rozwija  ,twoja  jula zaczeła pózniej chodzic, dlatego jeszcze musi nabrac wprawy  moze to jeszcze potrwac 
mela chodziła 2 miesiace szeroko  bez paniki kochana 
 my wczoraj bylismy na zakupach   konkretnej  rzeczy czyli sandałków  jakie ceny 

to szok  najtansze skórzane 80 zł  i wzwyż ,bez przesady  poszłam do   innego sklepu i kupiłam   jej tez skórzane  za miejsze pieniądze  tez z piętą , za tą sume  to   dobrała jeszcze jej jedne sandałki takie kapciowate  z VIGAMI  na zmiane teraz bedzie miała 2 pary
byłam dzis u gina na kontroli  ,jest  wszystko ok pieknie sie zagoiło ,ale zasypał mi jeszcze  zeby ta powierzchnia naskórka sie   wygładziła  i mówi mi ,ze za 2 tyg.  bedzie git  i juz mozna no wiecie  

sie poprzytulac , akurat mezu bedzie 10-go 

jesio za miesiac do nastepnej kontroli ajć
 ciekawe co u naszej pani driver 
gosi 

?????
nom jeszcze mnie czeka  na dniach  wizyta  z młodym   na kontrole i juz moge składac papiery o odszkodowanie 

potem tylko czekac 
 no i pomału zowu do szkoły selekcjonowac książki ajć  

i takie tam pierdoły,pomysle to mie szczyka 

w czwartek sie szykuje jak bedzie ladna w miare pogoda wyruszamy na wycieczke  do lasu i nad morze  

wsumie daleko nie mamy   az 20 km relaksacyjnie  przejedziemy sie kolejką woskotorową dla dzieciaków to frajda wielka szczegolnie w okresie wakacji ,objecuje mnustwo  ciekawych fotek 

mela śpi od 30 min . ja narazie odpoczywam