hey kobietki!!!
JUlie Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!Wszystkiego czego sobie zapragniesz,jak najszybciej wlasnego gniazdka i drugiego dzidziusia
nieustajacej milosci meza i synusia geniusza!!!! :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Dziewczyny mnie tez cos gardlo pobolewa,ale nie dam sie..hihi..Bablu chodzi zasmarkany,Vinee ma jeszcze katarek,ale humor ma swietny cale szczescie a apetyt za dwoch...odpukac w niemalowane..hihi
Bylysmy po poludniu u naszej nowej mamuski z Albanii,dzieciaki szalaly na calego,ale wyjatkowo umia sie ze soba bawic,jeden drugiemu sie chowal i tak w kolko...a Vinee caly dzien tylko kuku i kuku..

pozniej poszlysmy na plac zabaw i ciag dalszy wariacji..Vinee padla jak mucha na koniec w domu..
Przeczytalam Was od A do Z,ale nie wiem czy wszystko pamietam z tego wszystkiego,poza tym cos mi glowa nawala...Bablu gotuje nam kolacje...
Sandrusia nie ma znaczenia czy mlodszy czy starszy..hihihih..Kubus na fotkach sliczny jak zawsze nawet jak choruje bidulek,,,duzo caluskow od nas na wyzdrowienie.. :ico_buziaczki_big: taka pogoda w kratke,ze teraz wszyscy chodza i smarkaja..raz slonce raz zimno i jak tu nie zachorowac...wozek super,sama kiedys mialam go na oku

teraz to mozecie smigac na calego,jak lekki i latwy w prowadzeniu!!!Dzieki,ze postarszylas dziewczyny moim pasem jak mnie nie bylo,bo cos sie niektore ociagaja z wklejaniem fotek maluszkow
Ela caly czas mysle o
Kondziu,wyobrazam jak sie denerwujesz...

na pewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz...trzymajcie sie cieplutko i wielkie przeogromne buziaki dla dzielnego Kondzia!!!!! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Jasnie Pani:) slicznie sie razem prezentujecie,ale dla mnie
Lusia to caly tatus wypiisz wymaluj!!!!
Marta co za tepaki,az glowa boli..szkoda slow..zdrowka dla Frania!!! :ico_buziaczki_big:
Kasi.k oj tak mi szkoda Twojej Vikusi,a bylo juz tak ladnie,i tyle pracy w to wlozylas,a tu znowu sie meczy...mam nadzieje,ze szybko wysypka zniknie!!!!!!!
Beatka sliczny Twoj Oskarek,a wlosy ma po prostu boskie...i bardzo podobny do Ciebie mi sie wydaje!!!
Lucy spoznione zyczenia urodzinowe dla Twojego T

....a ta kolezanke rzeczywiscie lepiej miec na oku

zartuje oczywiscie!!!
Kasiula jak moglas o mnie zapomniec..

wklej jakies fotki Lenci..prosimy!!!
[ Dodano: 2007-09-20, 22:25 ]
Emilka co to za dranie chcialy Wam auto ukrasc...dobrze,ze nie udalo im sie..

szkoda gadac...nasuwaja mi tylko slowa Dykielki 'podlosc ludzka nie zna granic'

mam nadzieje,ze atmosfera po burzy juz ok w domku!!!!
[ Dodano: 2007-09-20, 22:26 ]
Kasi.k czy Ty zmienilas fryzurke..tak mi sie cos wydaje...a nic sie nam nie chwalisz..wklejaj fotki w calej okazalosci!!!
[ Dodano: 2007-09-20, 22:30 ]
Kasi.k teraz dopiero dojrzalam fotke Vikusi jak rozmawia z tata...boska fotka!!!!

a co do rocznicy sluby,(ja tez lubie Sphinxa)ja wiem czy pospolity

, to zalezy,wazne zeby Wam sie spodobalo,i zebyscie sie dobrze czuli...reszta sie nie liczy..

a jedzonko jest tam mniamusne,jakby co to zapakuj mi cos przy wyjsciu do torebki..hhihih