Awatar użytkownika
serniczka
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

13 kwie 2011, 12:07

w piatek mam isc....na wywolanie.....

moze urodze do tego czasu.... :ico_sorki: :ico_sorki:

moj M. biedak przejmuje sie ta sytulacja....

Karolina1980
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

13 kwie 2011, 13:29

Serniczka i Patrycja moje kochane trzymam za was kciuki!!!!!!!!

Ja serniczko każde swoje dziecko rodziłam jedno 10 dni po terminie drugie 12 dni po terminie wiem jak to się czeka już ze złością na to kiedy się wreszcie rozpakujesz!!!!! Polecam sex dużo sexu i oglądanie tv na czworaka. Długie spacery i chodzenie po schodach tez podobno pomaga. W tym wszystkim jest jeden pozytyw jak urodzisz już w końcu to maluszek taki długo siedzący w brzusiu mam dobry instynkt ssania więc nie ma problemu z jego karmieniem na pewno będziesz mieć pokarm i spokojna pierwszą dobę po porodzie!!!!!! Bo takie maluchy rodzą się zaskoczone tym światem i z nadmiaru tlenu bo maja bardzo dobrze wykształcone płucka śpią :ico_ciezarowka: jak zabite 1 dobę!!!!!!! Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!!!!!!

Awatar użytkownika
patrycjaaa
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

13 kwie 2011, 13:44

Karolino dzieki za pocieszenie moze uda mi sie mojego K na maly sexik namowic choc on twierdzi ze sie teraz juz boi hahahha faceci

[ Dodano: 2011-04-13, 13:46 ]
serniczko a ja na piatek mam termin moze urodzimy w tym samym dniu wiesz zycze Ci zebys jak najszybciej sie rozpakowala ale z drugiej strony ciesze sie ze nie jestem sama to dopiero byloby stresujace :ico_olaboga:
jedno jest pewno ty w piatek a ja we wtorek juz napewno bedziemy mialy male przy sobie :ico_sorki: :ico_sorki:

Karolina1980
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

13 kwie 2011, 13:55

Karolino dzieki za pocieszenie moze uda mi sie mojego K na maly sexik namowic choc on twierdzi ze sie teraz juz boi hahahha faceci
Czego się boi że zaczniesz rodzić hihihi i o to przecież chodzi. Pozxrawiam i tak jak pisałam trzymam kciuki!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
patrycjaaa
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

13 kwie 2011, 16:30

raczej tego ze moze mi lub dzidzi zrobic krzywde :ico_sorki: :ico_sorki:

tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

13 kwie 2011, 17:22

Czesc!!!
A mamuski pisza na tym drugim forum??? Ja go nie umiem znalaezc... :ico_placzek:

Ah jade znow na ostry dyzur do szpitala ....byla polozna powiedziala ze rana coraz gorzej -w drugim miejscu sie juz otwiera-poza tym wymaz pobrany w piatek wykazal ze ma infekcje Strptoccocus Areas i inny antybiotyk na to potrzebuje i wg niej to powinni mnie jeszcze raz pozszywac!!! Aj juz mi sie nawet pisac nie chce....
jestem zmeczona ta cala sytuacja...

[ Dodano: 2011-04-13, 17:25 ]
bo p[rzez ta przeprowadzke to ani tu ani tam tak naprawde nie naleze.... bo synus tam urodzony...a dla mnie z ta rana bujac sie 2 godziny w jedna strone to za dlugo...co ja mam zdzieckiem zrobic ???zabrac ze soba??? Nie dam rady z wozkiem do pociagu a potem metra... zostawic z tata na przynajmniej 6 godzin ...nie sciagne tyle pokarmu....

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 18:22

tabogucka, http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... b2#5483295 tutaj masz linka

oj biedna, to Cie polozna ladnie zalatwila z ta rana :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Inuno
Papla
Papla

13 kwie 2011, 19:05

ja Wam powiem, że to całe wywoływanie porodu to jedna wielka ściema... Ja stosowałam wszystko: długie spacery, zakupy, szorowanie podłóg, mycie okien, herbata z liści malin i duuużo seksu było oczywiście..

U mnie 2 dni przed terminem zaczęło się odejściem wód płodowych, szyjka nie dała rady się skrócić mimo zastrzyków i oksytocyny, i jak mój Mąż z Mamą prawie "pobili" lekarza to zrobili mi cesarkę... :/ Na 49 godzinę po odejściu wód..
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i Szkrab ładnie się chowa <3

Obrazek

Awatar użytkownika
serniczka
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

13 kwie 2011, 22:37

Patrycja dziekuje.....chyba sama zostaniesz jednakna forum...bo do 19. mam skurcze :ico_szoking: do regularne....

Inuno-sliczny Mikolajek :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2011-04-13, 23:28 ]
Laseczki 15 minut temu odeszly mi wody :ico_szoking: ...wiec.... :ico_szoking:

wiec jade urodzic mala Dziewczynke!! :ico_szoking: :-D :-D

ale jestem podniecona....tylko M. marudzi ze ze sie nie wyspi....heheh :ico_zly: :ico_puknij:

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 kwie 2011, 07:56

serniczka, trzymamy kciuki kochana :ico_sorki: :ico_sorki:
Inuno, :ico_szoking: :ico_szoking: to ile oni mieli zamiar Cie tam jeszcze trzymac??

u mnie przyspieszenie porodu tez nie pomoglo, przyszedl czas i mala sama zadecydowala,ze wychodzi

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”