powiem wam że bardzo się cieszę że karmie mojego szkraba,mimo wstawania w nocy co 2 godz,ale dieta mnie męczy,tego nie tamtego nie,teraz są truskawki czeraśnie.....hmhmhm a ja nic nie mogę
Aga mam to samo wiecznie cyc na wierzchu ale tez sie ciesze ze puki moge to karmie
tylko ta dieta rzeczywiscie meczaca ;/ troszke sie martwie bo malej te krostki niby zeszly po tej masci ale wychodza nowe potowki i policzka szorstkie sa i zeszlo na ramiaczka tez i jesli ta skaza bialkowa sie nasili to pewnie bede musiala mala karmic sztucznym mlekiem ;/
a i martwi mnie bo mala robi takie strzelajace kupki
sa zólte z grudkami ale takie bardzo rzadkie i jak zrobi kupe to wiem kiedy bo slychac jak wystrzeli i czesto je robi boje sie ze sie odwodni czy wasze dzieci tez robia takie rzadkie kupki?
u nas parno jak nie wiem wczoraj zamowilam wiatrak bo nie idzie wytzrymac a mala marudna caly dzien
jutro podejde z nia do lekarza zobaczymy co powie na te kupki polozna mowila ze na skaze tez takie inne kupki sa moze to dlatego
a i po tym zaszczyku co jej robili jeszcze w szpitalu ma takie nieladne znamie takie wypukle i jakby sie tam ropka robiła ;/ jak u was to wyglada ? mysle ze przez to moze miec raczkie bardziej tkliwa
rowniez zycze wszytskiego najj i duzo zdrowka naszym dzieciaczka z okazji Dnia Dziecka ;)))