dzizis ubralam Ige w sukienke rozowa i opaseczke ne glowe z kokartka zapakowalam i dalam tatausiowi z prezencie

.Dziewczyny uwazjacie,bo jak pokarm w piersiach zalega to moze dojsc do zapalenia piersi.To nic przyjemnego i bezpiecznego.
Takie ryzyko istnieje nawet jak odciagasz,jak wskazuje Twoj przyklad Sarenka.Ja spalalam pokarm po obu ciazach tak samo,wazne sa oklady z kapusty,ciepla woda o masaze.Stan zapalny moze sie wdac nawet jak karmisz piersia.Tobie sie wdal mimo,ze karmisz ,a mi nie mimo,ze dwukrotnie spalalamA co do rezygnowania z pokarmu - nie boicie sie nie odciagajac ze zatkaja sie kanaliki i dojdzie jakies zapalenie?
to tak jak jaWlasnie wrocilysmy z zakupow ja sie juz smieje bo jakos od 1,5 miesiaca to sie z ta moja Igusia prawie na krok nie rozstaje a naprzyklad teraz ja spi to juz mysle zeby ja wycalowac cala
tak myslalam ze ja mamaie zostawie w grudniu jak do pl pojade na inprezke...ale chyba nie dam rady
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość