hej dziewczyny
ja tylko daje znaka ze zyje i zaraz spadam
spac mi sie chce
jakas sie zmeczona czuje hihi
a w sumie duzo nie lazilam,.. tyle zo zwykle.. wybralam sie na zakupy dopiero po 17 ... bylam w argosie po sandwicha bo sie chlopakom zachcialo hihi potem do bootsa wstapilam i kupilam leosiowi dwie czapeczki. jedna na zime druga na przyszly rok wiosna albo jesien hihi
tam teraz przeceny.. kupujesz jedno a drugie polowa ceny hihi
no i potem dotarlam do mamas and papas i kupilam wreszcie ten kombinezon upatrzony,strasznie jest fajny...
ale .. mam teraz dylemat ..kupilam rozm 6-9 mies czyli 74 cm. leos 6 miechow konczy w styczniu. no wiec powinien byc duzo za duzy, bo on raczej w normie jest hihi
i dzis mu go zalozylam i wcale nie byl az tak bardzo duzy
no brakuje troche do nozek i raczek
ale w tulwiu prawie na styk
ja sie nie znam za bardzzo i nie wiem.. co mam kupic 9-12??? przeciez to chore jakies...
i do tego jest super czapa ale rozm nie bylo
moze w poniedz przywioza hihi
fela nie zdarzylam powiadomic dziewczyny przed wyjsciem ale dobrze ze sie odezwalas..
kondzio moze teraz bardziej cie potrzebuje bo jest chory oslabiony. a wtedy wiadomo oprocz lekow najlepiej pomaga mamusia..
kasik ja bawet nie podejrzewalam , ze to nie ty na fotce hihi ale nowa fryzurke zauwazylam i nie jest tak zle jak piszesz hihi
delfinka majcia sliczznie wyrosla.. foteczki jak zawsze piekne
marrta franus po kapieli swietny.. nasz kochany maly pudzianek.. wielkie ma oczka.. sliczne
a leon jeszzce nie spi.. slysze jak sie wierci
oj juz glosniej hii
poszlam przytulilam sie na chwilke do niego i od razy zasnal
moj maly pieszczoszek hihi
a wiecie co?? dzis znowu zrobil wczorajszy numer.. na zakupach nie wolal jesc
spal wiecej niz wczora..
ale zjadl znow po 5 godzinach
jak wrocilismy to od razu kapiel i o 21 zjadl...
moze to zle?
moze za malo przybierze?
mzoe to moja wina? bo zamiast wloczyc dziecko po sklepach to powinnam go nakarmic??
ale skoro nie plakal...ani nie marudzil...
uciekac pod prysznic i spac
obiecalam sobie ze jutro wstane jak czlowiek i nie rozzpoczne dnia od odpalenia kompa hihi
tylko wezme sie za cos pozytecznego hihi
obiadu gotowac nie musze bo chlopaki juz ustatlili ze jutro cos gotowego zjemy na miescie
aa oni jutro do pracy,..bleee kolejna sobota
ale prawdopodobnie adas bedzie mial wolne w poniedzialek
oj jak sie ciesze...
aha i wiecie ze ,a byc ladny sloneczny weekend?? super
a jutro znow tesc wpada hihi
na weekend..
takze bedziemy miec zajecie hihi bo on z tych siedzacych .. tzn tv hihi i leosia ponosi i tyle hihi