bardzo ładne imię. A u Ciebie juz tez końcóweczka tylko 18 dni zostałoSynek będzie miał na imię Eryk
Długo myśleliśmy nad imieniem, żeby nam obu się spodobało i padło na Erysia .bardzo ładne imię. A u Ciebie juz tez końcóweczka tylko 18 dni zostałoSynek będzie miał na imię Eryk
Oj ale mnie się nie spieszy.Ja mimo iż wiem że to już niedługo to jakoś na razie nie chce chyba rodzić, ciąża mi służy i bardzo mi się podoba dlatego mnie źle nie jest.wiem jak ciężko jest odliczac do końca
oj tak, to prawda, u nas tez tak bylo, ja sie cieszylam jak glupia, ze maly tylko spi, taki grzeczniutki a jak wrocilismy do domu ze szpitala zaczelo sie,masakra do dwoch miesiecy byla oby tym razem bylo lepiej choc przy takich nerwach i stresie pewnie bedzie wyl niemilosiernieże dziecko po 3 tyg daje znać czy będzie dalej grzeczne czy będzie may diabełek:)
kobieto ale mi smaka narobilas, ja uwielbiam kompocik, tez bym taki domowy wypila, pychotkakompocik gotowy
jakoś widzę to włóżeczko, nie podoba mi się ani styl wykonania, ani materiał tak samo kojec, czy chodzik taki gdzie dzieciak w nim biega zawieszony w powietrzu, nie wiem czemu ale mnie to odpycha. Wolalabym 2 zwykłe łóżeczko kupić ale to bez sensu.a czemu nie podoba Ci sie lozeczko turystyczne???
ja miałam kupić po urodzeniu Olwiwki tak jakby miała ok miesiaca, ale skoro dostane to bardzo się cieszę. Tym bardziej jeśli dzieciaczki tak lubią w nim lezeć i sie bujaćA co do bujaka t o popieram, rewelacja, ja tez polecam ii bylam i jestem zadowolona. Mam dwa, jeden taki jak jula a drugi taki jak izus jeden z nich mamy w Pl zeby wszystkiego nie ciagac ze soba.
oj mogłaby zrobić nam niespodzianke w końcuNo wlasnie ciekawe jak SANDRUSIA, nie odzywa sie coscik moze tez zrobila nam niespodzianke
czyli chyba wszystkie nie lubimy tego "zapachu"jakoś mi tak zawsze śmierdzi sklepem, farbą.
chyba najgorszy objaw ciązowy jak dla mnie razem ze zgagąNienawidzę wymiotów, bo kurczę czuję się strasznie wypluta, blee
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość