Co do ząbków to u nas już też 4 jest Jedynka u góry wyszła z jakieś 3 dni temu
Dorianowi 3 na górze idą, czwarty sie już wybił ale i tak dzielnie znosi:)
oj,nina, niana jak ja bym chciała żeby moje dziecko spało do 9
oj i ja i ja:) Kurka moje łobuzy po mamusi 6 rano dzieci wyspanne, a mamusia do 3 siedzi bo tak od 22 dopiero ma czas dla siebie i to nie zawsze, ale spoko, życie, bywa to męczące nie powiem, że nie, ale trudno, przecież nie oddam dzieci, albo nie pozbawie się przyjemności relkasu:):)
nina0226, ale wiesz co, już dawno miałam to pisac tylko ciągle w język sie gryzłam - od kad jesteś na wątku kilka osób zrezygnowało z naszego towarzystwa, poprzez Twoje docinki i wymądrzanie się, wiec nie dziw sie, ze inni reagują jak reaguja, a skoro nie ja jedna jestem z tych co to się czasem ciebie czepiają, a raczej Twoich wypowiedzi, wiec wnioskuję, ze to z Tobą jest coś nie tak a nie z reszta osób, i niektóre potrafią odezwać sie jak im coś nie lezy, inne może omijają Twoje posty, jeszcze inne nie zagladają na nasz wątek, bo się wnerwiają. Przepraszam za szczerość, choć nie za szczerosć nie przepraszam.
Było kilka fajnych dziewczyn z nami, które już niezagladają i wiem czym to spowodowane, bo w miarę swoich możliwosci mam kontakt z nimi, mniejszy bo mniejszy ale jednak, wiec swoich teorii z palca nie wyssałam jakby co.
Kiedyś jakoś nie było tyle sprzeczek, każda mogła pisać co chce i sie o tym dyskutowało, a nie gryzło w język bo ktoś się czepi, a dzis albo kłótnie albo suche fakty która co robi.
Do tego
Joanna24, tez napisała, że czyta ale się nie odzywa o czyms to jednak świadczy, a wiem, ze nie jest jedyną podczytującą ten wątek i bulwersujacą sie kłótniami z
nina.
Sama nie raz pewno z Tobą zadarłam, ale nie ucieknę z wątku, bo w sumie dlaczego to miałabym robić, to kilka z was do nas dołączyło i niektóre chyba nie potrafią się tutaj zorganizowac kulturalnie na tyle, by normalnie z innymi pisać. I nikogo nie wypraszam, fajnie że jest nas wiecej i można wymienić sie doświadczeniami:)