hej dziewczyny hihi
jaki piekny dzionek.... kazda happy z rozpoczynajacego sie weekendu.... super!!! moj co prawda dopiero zacznie sie o 21.... ale co tam... w piatki humorki dopisuja hihi
wlasnie wrocilam od lekarza... zrobilam sobie spacerek, przeprowadzilam sie i teraz do swojej przychodni mam 30min na nogach w jedna strone... wiec swietna okazja do spacerow... hihi bo potem w pracy 8 godzin bede sie byczyc, a tego nie lubie... hihi
z maluszkiem wszystko oki... tutaj lekarze sa "rewelacyjni" na wszystkie pytania otrzymuje pozytywna odpowiedz... a doktorka wydaje sie jakby znala wszystkie moje watpliwosci i od razu z wielkim usmiechem uspokaja ... i wszsytko dla niej takie oczywiste i normalne.... z jednej strony moze dobrze , ale uwazam ze niektore dolegliwosci wymagaja glebszego badania.... a ona nawet nie pyta o szczegoly.... mam nadzieje ze wie co robi/... hihi
serduszko bije bez zarzutow i maluszek ma sie swietnie....
wiec moze nie powinnam sie przejmowac hihi
Lucy ja tez sie ciesze, ze nam macierzysnki wydluzaja.... 39tyg.... super!!!! dopiero od kwietnia ,, ale my sie zalapiemy.... ale nie wiem co po macierzysnkim??? cos pisalas, ze musza nam przedluzyc umowe?? na jak dlugo i o co chodzi, bo ja nic nie wiem jeszcze.... a tutaj chyba nie ma wychowawczego... dlatego macierzysnki jest dluzszy tak?????
a ja chce wrocic do pracy... tylko wolalabym dluzej zostac z maluszkiem, a nie tylko 9 miesiecy... tym bardziej, ze nie wiem z kim tutaj takie malenstwo bede mogla zostawic.... zaraz zagadne o to dziewczyny z uk.... hihi
tez planuje isc na jakis kurs .... moj jezyk tego wymaga, a teraz jak pracuje to mi sie nie chce.... mam nadzieje, ze potem nie bedzie gorzej z moim zapalem.... hihi ale to jakies 2 dni w tyg po 2 godz wieczorkiem to dam rade....
aha moja kumpela Maja ktora w zeszly piatek urodzila coreczke.... swietnie sie czuje po porodzie i juz brzucha prawie nie ma.... szczesciara.... na maxa... jeszcze sie z nia nie widzialam i rozmawialam tlyko na szybko na gg, ale jesli to nastapi to wypytam ja o wszystko ...jak to tutaj jej sie rodzilo itd moze dam nam jakies wskazowki LUCY.... HIHI
a dla was wszystkich buziaki i duzo sloneczka na weekend....
[ Dodano: 2007-03-16 ]nie wiedzialam, ze zalalam was taka iloscia tekstu.... hihi