Skoro tak zachwalacie lózeczko turystyczne to poszukam czegos dla mamy
i zdaję sie na wasze doświadczenie i opinie
Ja na co dzień bym nie kupiła łóżeczka turystycznego bo jakoś nie podoba mi się ,a mam masę znajomych co używają je na co dzień właśnie.Ale na czas wyjazdów jakiś wycieczek czy wizyt u kogoś dalej jak najbardziej tak.Jak się je złoży to malutki pakunek.
Ja to jak nie urodze na dniach to bedzie jakis cud przy takim stresie i nerwach
A jakie nerwy masz na myśli ? Chodzi o to że taka zagoniona jesteś?
Jeśli wierzyć by w to że wieszanie firanek, mycie okien i te wszystkie porządki przyspieszają , oraz chodzenie po schodach to ja już powinnam rodzic .Hallo co jest. Bo od jakiś 2 tyg to jadę pełna parą a dzieciątko jakoś nie wybiera się , więc ja w to nie wierze .
kompocik gotowy
kobieto ale mi smaka narobilas, ja uwielbiam kompocik, tez bym taki domowy wypila, pychotka
Zapraszam , mam wielki garnek i zazwyczaj starcza on na 3 dni.
A u nas tatko robi raz w tyg zakupy i wtedy kupuje zawsze kilka kg owoców różnych i czasem nie jesteśmy w stanie tego przejeść i ja gotuje z nich kompocik.
KARINA22 gratulacje raz jeszcze . Ciesze się że poród był szybki i nie wymęczył cię bardzo. Fajnie że tatuś oprzytomniał, czyli że jest lepiej tak ? Zdrówka dla was , nie sprzątaj odpoczywaj i zajmuj się dzidzią. A jak znajdziesz czasem czas zaglądaj i pisz. No i oczywiście zdjęcie córki prosimy.
Kwiatunio właśnie założyli wenflon, dziś o 11.00 będzie miała cc
No i kolejna będzie rozpakowana . Ale fajnie.
Izuś jak SANDRUSIA sie rozpakuje nasz kolej
moze już jest rozpakowana
No ja myślę że tak.Bo nie odzywa się już bardzo długo.Kto ma kurcze numer do niej ?
Kurcze jak tak to czekałyśmy a teraz jedna za druga będą rodzić.
Ja ugotowałam sobie na śniadanko żurek z jajeczkiem i skwareczkami. Teraz oskrobie ziemniaki bo dziś na obiad będzie barszcz czerwony z uszkami wczorajszy, placek po węgiersku a na deser zrobię muffinki z brzoskwinkami.
Potem muszę iśc na zakupy do sklepu bo brakuje mi paru rzeczy , a chyba przejdę się na nogach choć to 1km ale ruch to zdrowie.
I dzis czekam na kuriera jupiii juz się nie mogę doczekać.