hah, ale z nas duecika Ty to jesteś niesamowita:)
hehe, to Wy pewno nawet majtki i skarpetki macie wyprasowane, co?prasowator-relaksator
Dobra, jedno czyste i najedzone- w łóżeczku.
Drugie pod prysznicem- najedzone
Połowa za nami.
Piwo się chłodzi
Ja też mam butle Aventa i ten ustnik zakładałam, ale i tak nie chce pić. Próbowałam tez z Nuka, ale wszystkie tylko gryzie zębami. Też daję co jakiś czas. Kiedyś nawet 2 dni pił a potem znowu tylko gryzł. Dawałam nawet jak bardzo spragniony był żeby chętniej wziął, ale lipa. Jak nie dałam butli to nic nie pił.a u mnie Maciek pije z niekapka od wczoraj! Dawałam mu co parę dni,żeby popróbował i tak jakoś załapał. Ja mam butelki Avent i dokupiłam miękki ustnik, i pił z butli.Nie wiem jak Eryka przekonać do niekapka.
Ja wiem ze wiekszosc z WAS jest fajna bo WAS czytam codziennie.Joanna no weź Ty do nas zaglądaj częsciej!
Bo wiesz, większość z nas jest fajna, NAPRAWDĘ
Jak i Ty jesteś zadowolona z Vtecha yo się zdecyduję.
dziękijest cudna
Hmmm a ona nie chce pic bo np inaczej leci czy chodzi o to że nie ciągnie wcale ?moja nie chce pić i koniec, mimo ze końcówka jest miękkaa jak już umiała butelki pic to dałam niekapek i do razu zatrybiła.
heheh dołączam do grona dziwnych bo tez lubię prasować ,ale z małym wyjątkiem .Firanki i zasłony takie szerokie nienawidzę.ja to zawsze wiedziałam,że Ty jakaś dziwna jesteśja lubię prasować:)
Moja robiłam dokładnie tak samo przez długi czas.Służył jej za gryzak zabawkę . A po długim czasie nie wiem co ale zaskoczyło więc i u ciebie tak będzie.Po prostu cierpliwości a na pewno się uda.wszystkie tylko gryzie zębami
No baaaoglądałyuście mecz???
Radze bo nie ma wyjscia...Jest namtutaj lepiejjak w Polsce pod wzgledem mieszkaniowym i finansowym...Moge zapewnic na ta chwile lepszy byt moim dzieciom...Od momentu jak Zmarla moja mama po ciezkich katorgach z choroba ( 3lata juz minely) wyjechal maz a pozniej zabral mnie i synka. Minus to brak kogos z rodzinki kto moglby choc raz kiedys przyjsc do dzieci zeby sobie wyskoczyc gdziecs. Ale nie jest zle. Patryk chodzi do przedszkola...Za jakis rok mysle sciagnac Polska nianie do dzieci i isc do pracy...Nie chce dac malego do zlobka.A powiedz jak sobie radzisz na obczyźnie?Ja sie czuje tu samotnie, ale spokojniej.
Dziekuje.I imię Markus cudne
I jak oglądałyuście mecz???
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość