a ja wam bede na raty odpisywac.
Gosia chyba telepatia dziala
no dziala jak nic. Dziekuje za zyczonka. Tez sie zastanawialam nad domem ale w zeszlym tygodniu bylam 2 dni na zwolnieniu. Zobacze jak jutro sie bede czula.
Zubelek ja ciebie kojarze z wątku chorych dzieci. Pisałas o alergii Zuzi. Tak?
wariat maly,a najsmiesniejsze jest ze wie gdzie to sie wklada chyba mnie kiedys podejrzal
no moj podgladasc wie jak sie nogi goli. Bo sie z nim kąpie. A co do gulki wiedzialam ze to nic powaznego.

za pampersa. Moze jak bedziesz w polsce wpadniesz do mnie i odzwyczaisz Tomka od smoka i pampersa co?
Kasia79 zmieniaj szybko suwaczek Lenki. Ona taka wielka a ty wkleilas jej zdjecie gdzie z roczek miala. Panna taka duza i jaka do mamusi podobna.
[ Dodano: 2007-09-24 ]
a no wtajemniczyłąm Jasnie Panią bo nikt oprócz Ciebie nie wie i Feli
a co to za jakies tajemnice co???

Nie ładnie tak ukrywac przed nami tajemnice.
Emilka duzo zdrowka dla całej rodzinki.
Madziorka ty to posta odwalilas, jestem pelna podziwu, wena tworcza, pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lepiej poczytaj MAdziorki opis z porodu. Posikasz sie ze smiechu. Dziewczyna ma talent do pisania
Madziorka co do przerw w karmieniu to ty uwazaj. Bo ci jeszcze Leos sie tak rozreguluje ze tą przerwe 5-godzinną bedzie w dzien wykorzystywac a za to w nocy co 3h bedzie jadl. Ogolnie taka przerwa jest jak najbardziej wskazana ale w nocy.
A zdjecia w berecie cudne.
Anetusia83 witaj. Co tak rzadko zagladasz na dzieci 2005? A za wyjazd trzymam kciuki.