dorotkaduzo zdrówka i trzymam kciuki o 14,glowa do gory,bedzie dobrze
karolasoj to sie porobilo, miejmy nadzieje ze kacpi szybko z tego wyjdzie a teraz coraz zimniej sie robi to chorobska wymrozi,oby!!!
luluno widzisz juz jest lepiej,Filipek to dzielny chlopiec, niebawem wszystko sie ulozy
Wszystkiego najlepszego dla
Julcii niestety wczesniej mnie niebylo wiec jako ostatnia skladam zyczonka
kataledajkaja tez jeszcze karmie,choc tylko w nocy, raz albo 2 ale moze i to cos daje bo Patrus tez (odpukac!) zdrowisi poki co,oj bardzo sie ciesz bo ja tak optymistycznie nie mysle jak ty bo ja i mąż choroci bylismy,ja rok czasu w szpitalu po porodzie,transuzja krwi,potem bilam rekrdy nieobecnosci w szkole,tak wiec zdrowie Patryka to dla mnie Super Prezent od Boga!
mamaJulciitak szybko tylko napisze,ze z tym domkiem to nie jest tak ze ja chce miec super wygodnie tylko my mamy na razie 26 m,tj pokoj polaczony z kuchnia (zroblismy aneks bo kuchnia to nonono byla)przedpokoj metr na metr, a jakbym chociaz 2 pokoiki male miala to juz by lepeij bylo. No a z kredytem nadal czeamy na wiesci,bo zlozylismy wniosek w innym banku,niestety drozszym a poza tym to slono za to zaplacimy bo oni jakies odstepstwa robia ale wtedy drozszy kredyt,wiec nieciekawie.Ale mam nadzieje ze sie uda.
Pa pa lutowki, buziaczki, do jutra,moze i unas troche sniegu spadnie bo na razie pusto.
[ Dodano: 2007-11-17, 00:23 ]ania
Jeszcze zloze zyczonka,bo nie wiem czy jutro sie pojawie bo na urodzinki idziemy, 1-sze.
Duzo zdrowka i gratulacje dla nowych 9-miesieczniakow
Filipka i Magdalenki
ania0807piekne masz córeczki,po prostu przesliczne, po prostu przyszłe Miss, no i mebelki w moim stylu hihi