Witajcie laseczki
Nocka spokojna przespana,pobudka o 6-chyba tak już się przestawił
No nic,ja rano odprawiłam chłopaków,ubrałam się małego posadziłam na nocniczek(zrobił kupala)i wzięłam sie za mycie okien
Pogoda nie jest zła,lepsza niż wczoraj jakieś 6 stopni ,bez takiego wiatru który był wczoraj,naprawdę przyjemnie.Mam umyte 2 okna firanki zmienione
Jeszcze zostaje kuchnia i okno balkonowe
Michas zasnął jakieś 30min.temu,to ja szybko zjadłam śniadanko i bioree sie dalej do roboty. Bo później pakuje małego i9 jedziemy do mojej mamy
dziś mnie nie bedzie na tt,bo śpimy u niej.Dlatego ze musiałabym i tak jechać jutro z dzieciakami,bo idziemy na imienionowy obiad do teścia,a po co delepać się autobusami z dzieciakami jak mogę dziś tylkom z Michem
Ale już jutro wracamy więc wieczorkiem streszcze wszystko!
Miniowa-super,że postanowiłaś nas odwiedzaqć częściej bardzo się cieszymy
A żeczywiście mamy takiego samego suwaczka no i nawet imiona synków,ha,ha A co do wit,D3 to ja jeszcze daje,a nawet niewiem jakie ma,niesprawdzałam.
Becia-biedna Ami,pewnie coś chłopaki przynieśli ze szkoły
Ucałuj ja od nas!!!
Aga26, tak sie domyślałałam,że masz duzo pracy,tak to jest z tymi imprezami,a później to sprzatanie
gozdzik, no to się bidulko niewyspałaś,ale to te zębole,ach...Spoko jak bedziemy pracowałay,to może bedziemy wchodzić żadziej,ale za to jakie posty bedą długie
urmajo, ojj uszko,oby nie miał przekówane,bo od moich znajomych to juz trójka dzieci co tak miała jakoś przyszło z powietrza
Dobra póki on spi,to ja to wykorzystam i porobię co muszę i będę się szykować,Michu wstanie i heja w drogę!Miłego dnia marcóweczki,oo nawet wyszło słonko