ja tez nic no raz kiedys mp3wiecie co ja jeszcze nigdy nic na allegro nie kupilam ja to chyba musze sobie wszystko dotknac zanim kupie

no wiadomo-ja wczoraj sporo w IKEA kupilam tanie bardzo np.wanienka no szok chyba za 3 czy 4 Fja tez nic no raz kiedys mp3 ale u mnie takie brzydoty w sklepach i drogie jak cholera wiec to chyba jakies wyjscie
ja wczoraj sporo w IKEA kupilam tanie bardzo
wlasnie spadamy do znajomych na meczyka-ja niedosyc ze temperatura to eszcze katarmeczyk Polska - Niemcy
no musze popaczec co tam jeszcze mam...no ten katar mnie strasznie meczy...nocka nieprzespana i wogole...ale jakos zyjemmarta możesz dołączyć sobie tabletki czosnkowe i rutinoscorbin to na pewno ci nie zaszkodzi a na katar słabe krople do nosa takie jak dla dzieci albo homeopatyczne Euphorbium composiutum mi pomagały to może i tobie też ulżą trzymaj sie
trzymaj sie bedzie dobrze ja jak mnie cos łapało to brałam rutinoskorbin i piłam herbatke z miodkiem huhałam na zimne i brałam od razu,żeby coś gorszego nie byłyo. Dzis czuje sie fatalnie też jak na chorobe gardło mnie boli i głowa wiec zaczynam zaraz swoją kuracje zapobiegawczawitam u mnie przeziebienia czasc dalsza
to u nas na odwrot-upal slonko swieci-no ale z tym katarem to tez nie poszaleje.Dziewczyny a za pranie rzeczy dla bobo to sie nie zabieram ale myslicie ze zaslonki moge juz wyprac??? bo ja bym juz chociaz cosik chciala mniec gotoweu mnie dzis masakra pogoda, wieje i pada dobrze, że mam dzis wolne bo zupełnie nic mi sie nie chce
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość