wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2012, 13:38

tibby z tymi naklejkami to wstyd sie przyznac bo moj maz je zepsul. przykleily sie do siebie i juz nie mogl odkleic. ale bylam zla na niego.
ja tam sie ciesze ze dzieci rosna. odchowaja sie a ja bede mloda mamusia i bede mogla sie realizowac. a wole jak zuzka jest tak no ze ma juz 2 lata niz takie malenstwo. teraz wszystko rozumie mozna z nia wszedzie isc nie potrzeba tych butelek z mlekiem specjalnego jedzenia.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2012, 13:43

jeszcze sobie przypomnisz i nacieszysz się własną kruszynką :D
ja wiem, ale sam fakt, że mi te dwa lata minęły jak kilka miesięcy mnie przeraża! kiedyś wydawało mi się, że mam czas na wszystko, że życie się ciągnie, a teraz nie wiem kiedy zaczyna się kolejny miesiąc :ico_olaboga: jakby ktoś przyspieszył mi zegarki!

[ Dodano: 26-04-2012, 13:44 ]
wisnia3006, szkoda, że nie wyszło z nimi. mógł być fajny efekt. a będziecie zamawiali nowe, czy już sobie odpuściliście totalnie?

Anja224
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

26 kwie 2012, 13:46

2 latek to już taki kumaty ja sie cieszę że umie już powiedzieć co ją boli i tak dalej chociaż pewnych rzeczy i tak nie zrozumiemy np jak bez żadnej przyczyny non stop stękają bo nic im nie pasuje ale tak bywa to w końcu tylko dzieciaczki mają swoje humorki tak samo jak my prawda. Mnie też wzrusza jak widze takie maleństwa ale jak mówie z takim noworodkiem to ciężko ponieważ nie umie powiedzieć wszystko trzeba wyczytać samemu.
tez jestem młodziutką mamą ale ciesze się że teraz nią zostalam myślę że dzięki mojej kruszynce na nowo odżyłam... stałam się inną osobą wiadomo ze wciąż zmagam się z różnymi trudnościami, wiele razy pooddaje bo szczerze mówiąc w ogóle nie potrafie zrozumieć naszego istnienia żyjemy i umieramy. Wciaz trzeba się o wszystko zamartwiać z dnia na dzień liczyć pieniązki czy przypadkiem w tym miesiącu nam nie zabraknie i zmagać się z innymi trudności. Ciężko jest żyć swobodnie na luzie nie martwić się o następny dzień...cóż to jest właśnie życie. Praca , dom , rodzina
Ok ja uciekam jeszcze dziś zaglądne pozdrawiam:)

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

26 kwie 2012, 13:46

Wszystkiego najlepszego dla Bartusia!!!! :ico_buziaczki_big: Rośnij przystojniaku zdrowy i szczęśliwy!!! :-)

Wiśnia, no i jak ten brzuszek? :ico_oczko: Jak nie dziś to może jutro - też fajna data - 27 urodził się mój Synuś :ico_oczko:
A z tym odchowaniem myślę podobnie - chce się nacieszyć Maluchami, dać im jaknajwięcej siebie, a potem się realizować :-)

Nicola, nadal trzymam kciuki za Karolinkę, a jak ona się czuje?

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2012, 13:54

Wiśnia, no i jak ten brzuszek?
pobolewa ale to chyba jeszcze nie to. chodz teraz wiem ze caly czas wypada mi ten czop.

a czas bardzo szybko zaczal mi leciec jak skonczylam 18-scie lat.
troszke jestem zla bo dzwonil moj maz i wydzwaniaja do niego kliencie i pytaja sie czy bedzie mial otwarty warsztat w dlugi weekend wiec bedzie siedzial w pracy. ale coz cala zime siedzial w domu
mialam isc di sklepu bo nie mam makaronu do zupy a zuzka zasnela wiec odpoczywam

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 kwie 2012, 14:14

wisnia3006, odpoczywaj sobie, odpoczywaj. :ico_sorki:
a jak idzie pisanie pracy mgr? ja już zbieram się powoli za drukowanie i uzupełnianie potrzebnych wniosków, które muszę złóżyć w dziekanacie. do końca maja muszę wpłacić 500zł za obronę - póki co mam odłożone 300zł :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2012, 14:44

pochwale sie swoim brzuszkiem
Obrazek
i zuzia oczywiscie zrobila balagan w pokoju
Obrazek

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2012, 14:48

Tibby, ja dopiero co urodziłam Bartka, a tu już 8 lat zaraz :ico_olaboga:

Ale zastrzelił mnie mój kumpel ze studiów, ostatnio się do mnie odezwał na FB...
Piszemy sobie co u nas słychać, a ten mi wyskakuje, ze jego syn (którego uczyłam angielskiego na rysuneczkach i malowankach DOPIERO CO, jak był w 1 klasie!) zaraz będzie miał 18 lat!!!!!!! :ico_szoking: Tak zrobiłam... No szok. Czas poleciał.

Mnie niezmiernie bawi, jak mi każdy mówi, że mam fajnie, bo tyle dzieci zdążyłam mieć, a jeszcze taka młoda jestem. Tia 32 lata... Piszecie o realizacji... no to ja chyba już nie zdołam...
Zrealizowałam się, robiąc wymarzone studia :ico_noniewiem: nawet dwa kierunki :ico_noniewiem: , ale wymarzonej pracy już znaleźć nie zdążyłam i tak czas leci...
Mogłam iść chociaż na edukację przedszkolną czy wczesnoszkolną, przynajmniej by mi się na coś przydała :ico_oczko:

[ Dodano: 26-04-2012, 14:49 ]
wisnia, super BRZUSZEK, niebawem bajbaj :D :ico_brawa_01:

I przepraszam bardzo, ale TO jest niby ten bałagan?? :ico_haha_01:

julchik22

26 kwie 2012, 18:10

Wiśnia, ja też usiłuję dopatrzyć się bałaganu i nic z tego :ico_oczko:
Brzucholek cudowny i wydaje mi się że niziutko już jest :-)

Martalka, toż to dopiero 32 lata :-) Młodiutka jesteś! No i o tyle o ile Cię już zdążyłam poznać wirtualnie, to wydaje mi się że jak Dzieciaki odchowasz, to nie będziesz miała co z energią zrobić i i tak sobie coś wynajdziesz :-) Oby to była wymarzona praca, lub studia, lub co tam sobie chcesz :ico_oczko: Kurcze, jak przypomne sobie niektóre Twoje posty gdzie piszesz o samodzielnym szyciu wielo, robieniu na drutach, malowniu woskiem pisanek itp. już nie mówiąc o codziennych obowiązkach przy 4 dzieci, to szok mnie dopada :ico_szoking: i poadziw wielki :ico_brawa_01:

U nas wczoraj była ciężki wieczór - Dawiś wymiotował i miał gorączkę 39. Na szczęście spadła po podaniu czopka. Biedne moje Słoneczko - myślę że to te trójki wstrętne, bo dziś też z noska troche coś leciało, ale temp już nie ma dzięki Bogu. Na przeziębienie to nie wygląda :ico_nienie: Zobaczymy co dzisiejsza noc pokaże :ico_noniewiem:

Ja na indiacza poluję - intensywnie od kilku dni - chce starego (tzn z dawnych lat, bo są jakościowo o niebo lepsze od nowych), ale poszanowanego, ładnie złamanego, mięciusieńkiego :-D Znalazłam u jednej z dziewczyn - model z 1998 roku :ico_szoking: - solidna niemiecka robota za czasów gdy jeszcze nie było masówy, ale ona duma i duma i nie może się zdecydować czy chce się go pozbyć :ico_oczko: W sumie rozumiem - też bym nie chciała. Ale trzymajcie kciuki aby ona chciała :ico_haha_01: :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2012, 18:49

Martalka, z twoich postow tak jak pisze juchnik wydaje mi sie ze jestem bardzo zywa i nie jedna 20 wymieka przy tobie. ja mam dopiero 24 lata i podziwiam Cie za ta 4 ja nie raz przy jednej jestem wykonczona.

julchik22, mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie lepsza i Dawidek juz nie bedzie goraczkowal

Wróć do „Przedszkolaczki”