Witajcie!!
My też należymy jeszcze do klubu bezzębnych bobasków hihihi!!!
Jejku doczekać to ja się też już nie mogę, każdy sygnał marudzenia odbieram jako te ząbkowanie a tu ciszaaaaa!!!
Małgorzatka
Brawa i jeszcze raz brawa za zdany egzaminek!!
P.S. Ale Cię w tej szkole zawalili obowiązkami
Pewnie jest ci ciężko - w domku Wojtuś, mąż no i kruszynka w brzusiu.. Ale musisz przez to przejść aby mieć potem luz
Twoje dzieciątka na pewno będą potem dumne z mamusi!!
A teraz z innej beczki.. Wiesz co o ile pamiętam to Ty Małgosiu kiedyś pisałaś że spraktykowałaś pieluszki Tescowe ( w fioletowym opakowaniu)?? I wiesz co ja ostatnio też je wypróbowałam i jestem super zadowolona dzięki Tobie
One są naprawdę super: rozciągliwe, chłonne, mięciutkie, no i ładne aplikacje mają i nie są drogie!!! Dzięki kochana
Karolas
Hehe wiesz co ja nie mogę z tymi czapeczkami
W tamtym tygodniu właśnie zamówiliśmy tą z H&M (w tamten poniedziałek) a tu w weekend przyjechała moja mamcia czyli babcia Milenki i wiesz co?? Przywiozła jej BARDZO PODOBNĄ czapusię do tej jaką ma Melcia
Też baaardzo ciepluchna właśnie z takim futerkim w środku, też na zewnątrz w różowo białe paseczki, też z aplikacją (serduszka i kwiatki wyszywane) i na czubku ma 2 bąbelki (jeden bladoróżowy, drugi ciemnoróżowy) i sznureczki!! Ta aplikacja u nas jest z lewej strony a u Was na środeczku, ale mówię Ci że to na bank ta sama seria!! Dosłownie aż się sama do siebie uśmiechnęłam z radości jak weszłam na tik-taka jak zobaczyłam Twoje zdjęcia
No i do kompletu też mamy szaliczek ale bialutki no i rękawiczki. Tyle że na Milenkę jeszcze troszkę przydużawa więc przyda się na potem hihihi.
Hekkate
Super że wpadłaś do nas, pisz kiedy tylko masz chwilę!! Gratuluję ząbków Danielkowi
Hihih ja też mam czas dla siebie - gdy śpię
[ Dodano: 2007-11-20, 21:22 ]lulu
Nie przejmuj się tak, nie panikuj, obronę na pewno zdasz, to nie jest niż aż tak strasznego, spokojnie a wszystko będzie dobrze!!
[ Dodano: 2007-11-20, 21:30 ]Lutówki
Wiecie co - tak sobie ostatnio uświadomiłam że ten wątek to po trochę zapisująca się
historia życia naszych dzieciątek!! Niektórych od samiuśkiego początku jak jeszcze były w brzusiu mamusi, innych już od momentu urodzenia!!
Bo praktycznie każda strona opisuje radości, postępy, zmartwienia naszych bobasków jak i nasze odczucia jako matek. To coś wspanialego bo pewnie wszystkiego co dotyczy własnych dzieci nie spamiętamy a tu zawsze możemy zerknąć, przeczytać jak to było wcześniej!! Hihi ciekawe co np. będzie za kilka latek gdy będziemy tak pisały a potem wracały do początkowych stron i przpypominały sobie!!
pokłony dla tych którzy wymyślili to forum hihih!!