fajnie Ci ze jedziesz do rodzicow ... bedziesz odpoczywac i korzystaj z tego ze dziadkowie zajma sie troche wnuczka bedziesz miec czas dla siebie
my po chrzcinach moze tez gdzies z mezem wyskoczymy bo moj maz bierze sobie urlop tacierzynski 2 tygodnie tak sie ciesze bo bedziemy sobie siedziec razem i zajmowac sie Patrykiem razem bedzie miec wiecej czasu dla nas bo jak chodzi do pracy to nie wiele ma dla nas czasu ...
kaczorek najwazniejsze ze wagowo idzie dobrze a wzrostowo to jeszcze urosnie Ci Marysia
Malgorzatka dzieki za info od tibby
super bedzie relacja i moze foteczki jupiiiii juz sie doczekac nie mozemy z Patrykiem
moj Patryk tez ulewal i to dlatego ze dziecko poprostu nie ma jeszcze dobrze wyksztalconego ukladu pokarmowego czy jakos tak i dlatego ulewa ale z czasem to minie. bierz go tez do odbicia to nie bedzie tak ulewac i przede wszystkim jak karmisz to przynajmniej ja staralam sie nie tak calkiem na lezaco zeby lezal tylko bardziej tak w pionie go trzymalam na podusi to wtedy lepiej splywa mleko do zoladka. no chyba ze karmisz piersia to tak sie nie da. ja karmie z butelki swoim mlekiem to lepiej a piersia to raczej tak sie nie da.ale poloznej spytaj ona Ci lepiej powie dlaczego tak sie dzieje ze dziecko ulewa. Ja swojego Patryka ubieram w ubranko takie lzejsze typowe na lato tzn. body z krotkim rekawkiem na to koszula i spodnie i do tego kamizeleczka i muszka pod szyjeHej co tam u was? My jeszcze lezymy, ale Fifi tak ulewa, ze juz nie wiem o co chodzi. Na szczescie polozna dzis przychodzi, a w przyszlym tygodniu domlekarza. Chrzciny mamy 25 sierpnia. Maly bedzie mial 2 miesiace. Wy jak ubieracie dzieci na chrzciny? Bo juz powoli szukam co mu kupic.
na stopy to tylko skarpetki butow nie kupowalam bo po co maja mu sie stopy w butach pocic jak takie cieplo jest.
Zreszta kazdy ubiera dziecko wedlug swojego upodobania
moze potem pokaze jakie ubranko mu kupilam
donatka super ze wychodzicie
czekamy na relacje i swieze foteczki Mikolaja