witajcie
kurcze ja nic nie wiem o tych przecenach,. z jakiej paki teraz ??? i na necie tez?? ale kiepska ze mnie zakupowiczka.
. skoro nie znam takich newsow..
a dzis wlasnie bylam w mamas and papas i tez sie zdziwilam, ze byly przeceny.. w srode jeszcze ceny byly niezmienione
ale niewiele.tego bylo.
choc i tak upolowalam butki dla leoska
wymienilam kombinezon na wiekszy i dokupilam do niego czapke
swietny ten komplet
ale jak to jest .. nexta otwieraja juz o 7 rano????
ja nie dam rady
... spanie kocham jak zakupy
... i ciezko wybierac w takim momencie
wiec zrobie tak, ze najpierw sie wyspie, a potem pojde na shopping hihi
dzis spedzilam swietny dzionek.. pomimo tego, ze pada caly dzien.. a my caly ten czas spedzilismy poza domem wiec dola nie byla czasu lapac hihi
dzis przypadkiem wybralismy sie ze znajomymi do citi advice.. jakos tak sie pisze. nawet nie wiedzialam gdzie jade.. oni mowia, ze maja spotkanie w sprawie macierzynskiego i mzoemy jechac z nimi hihi wiec super
okazalo sie ze w przyszlym tyg mam wreszcie je dostac
a i wczoraj przelali juz (dopiero) child benefit..
a potem pojechlismy do roznych sklepow ogladac laptopy i takie tam..
przy okazji jeszcze mamas and papas .. boots.. itd hihi kupic znajomym prezent na nowe mieszkanko hihi kupili tutaj i wyremontowali ponoc swietnie... zobaczymy w niedziele hihi
a na koniec tesco.. i tam oprocz jedzonka kupilismy leosiowi sliczny zielony sweterek, i pajacyka dyni na halloween hihi
hihi a zeby sie dobic to po powrocie (ok 18) zrobilam salatke i jeszcze .... po 2 latach..... knedle z serem... hihi
w miedzy czasie niespodziewanie wpadl kolega z tesciem hihi
wiec udalo sie, ze tesc mnie w kuchni zastal jak nigdy hihi
mam plusa hihi
no i wreszcie usiadlam na tylku
popijam piwko z chlopakami hihi
i planujemy jutrzejsze zakupki
adas sie wycofuje hihi wiec zajmie sie leosiem, a ja uderze z tomkiem hihi
do tk maxu i do centrum hehe
jasnie pani slyszalam ten dowcip/. dobry hehe
glizdunia ladna z ciebie mamusia hihi fotka z porodu ... super hihi nie wygladacie na zmeczonych
delfina super kozuszek!!! kupilas moze w woolworthsie? widzialam reklamowke na zdjeciach.. a poza tym tam sa podobne i takie tanie.. sama chcialam kupic kumpeli w polsce.. ale zanim podaje to juz zima sie zacznie na dobre... .. ale moze jednak kupie.. jak jeszcze cos znajde.. hihi
ja mam takie schizy ze jak cos mi sie spodoba.. to od razu zastanawiam sie komu by mozna sprezentowac.hihi bo taka okazja i zal nie kupic hihi
kasia dla wikuli
ale sie serce raduje jak nasze dzieciaczki robia postepy...
a ty mamusia jestes najlepsza!!! i nie zadreczaj sie./. ja tez mam czesto wyrzuty ze czasem leos za dlugo placze na jedzonko.. i czuje sie potwornie...
ale z drugiej strony krzywda im sie nie dzieje..
ivon witaj. jak jest w anglii??? hmmm pewnie kazdy ma inne zdanie.. w zaleznosci od doswiadczen, priorytetow, miejsca zamieszkania. pracy.. itd
my ogolnie jestesmy zadowoleni... to prawda, ze tutaj zycie jest bez watpienia latwiejsze.. pod wzgledem finansowym.. mzoesz sobie pozwolic na wiele... zakupki sa przyjemne i na porzadku dziennym, bo tak jak napisala jasnie pani.. malo liczba zer przyciaga hihi
dla mnie teraz jest juz super.. mamy wielu przyjaciol i mozemy wreszcie mieszkac sami...
tesknota za rodzinka jest . ale czesto odwiedzamy sie nawzajem i nie jest najgorzej...
minusem jest oczywiscie bariera jezykowa... praca glownie fizyczna.. i mniej ambitna nic taka jaka podejmowalo sie w polsce
uzaleznione jest to glownie od znajomosci jezyka
ja pisze w swoim imieniu