Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 gru 2011, 02:39

Aga ja tez jeszcze siedze i wyglada na to ze szybko spac nie pojde

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

04 gru 2011, 06:10

u mnie dzisiaj zupelnie bezsenna noc :ico_noniewiem: dalej leze i spac mi sie nie chce

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2011, 09:40

hej :ico_ciezarowka:
na dobry początek dnia stawiam Obrazek Obrazek
za moją kolejną 18-stkę + vat :ico_haha_01:

dziś to i ja mogę się podpisać pod nieprzespaną nocą ;/
do północy męczyła mnie zgaga i nie mogłam się ułożyć jak już przysypiałam obudził się Igi przyszedł do naszego łóżka i spał z nami wiercąc się przy tym niemiłosiernie kazał jeszcze sobie lampkę zapalić :ico_noniewiem: na dobre zasnęłam ok 3 jak R. wstał do pracy :ico_sorki: ale i tak co jakiś czas otwierałam oczy sprawdzić czy młody nakryty :ico_sorki:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2011, 10:20

szyszeczka, Fenoterol brała moja szwagierka, ale nie mówiła że ma jakieś objawy po nich. Może faktycznie czegoś osłonowego Ci brakuje jak Gabi pisze.
bardzo jestem ciekawa pokoiku
Ja również i to bardzo :-)

Z tą bezsennością "ładnie" macie. Ja przed pierwszą zasnęłam dopiero i wstałam godzinę temu z obolałymi kośćmi. Ale już powracam do formy i siły, pomimo mało nastrajającej pogody za oknem.

margolcia, urodzinki ? Noooo to wszystkiego co dobre - najlepsze. Spełniaj swe marzenia i realizuj się. Bądź szczęśliwa i radosna. No i niech otaczają Cię w życiu same dobre duszyczki :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

04 gru 2011, 11:18

Witam się i ja z wielką :ico_kawa:

Zasnęłam koło 6 wkońcu i spałam do 10 :ico_puknij: nie wiem, chyba jakiś gorszy dzień miałam, albo ten tort u mamy zadziałał na mnie tak pobudzająco :ico_noniewiem: ale czuje się jak za dawnych lat po mega imprezie :ico_oczko:
Zastanawiam się co dzisiaj robić :ico_noniewiem: pogoda jakaś taka nijaka :ico_noniewiem:

margolcia, najlepszego kochana :ico_prezent:
Gabi, ciesze się że Tobie udało się wyspać dzisiejszej nocy :-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2011, 11:46

margolcia, mmm jakie pyszności :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wszystkiego najlepszego spokoju i szybkiego bezbolesnego porodu :ico_haha_02:

ja dziś padnięta jestem wczoraj Olka wróciła wcześniej do domu bo bardzo zaczęło ją dusić od kaszlu i mama wolała ją odstawić do domu i na szczęście zapodałam jej smarowanie rozgrzewające i syropki i dziś jest lepiej ale za to mnie rozłozyło na cacy gardło mnie boli że ciężko cokolwiek przełknąć nos zapchany i ogólnie do d...

wczoraj koleżanka mi łóżeczko dla młodego przyniosła ale musialam je jeszcze rozmontować bo jakoś ciasno jest i musze wykombinować inne ustawienie

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 gru 2011, 12:43

margolcia wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen i szybkiego bezbolesnego porodu :ico_prezent:

wiecie co od wczoraj nabilam sobie glowe dzieckiem z zespolem downa
niby przeziernosc karkowa mialam w normie bo w 13t 4d 1.9mm ale mimo wszystko to nie wyklucza tej wady, bo jedna dziewczyna na forum miala 2mm i widoczna kosc nosowa
i 27l a mimo tego takiego synka urodzila
powiedzcie jakie mialyscie wyniki z ta przeziernoscia jesli robilyscie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 gru 2011, 13:17

dzieki Gabi to w sumie podobnie jak u mnie bo p karkowa rosnie z dzieckiem a ja mialam robione tydzien po tobie
niby nie czytam ale jak w otoczeniu masz takie dziecko i mama miala wyniki w normie to mozna sie troche niepokoic

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 gru 2011, 14:05

Witam dziewczyny!
Udało mi się zasnąć po 3, spanie miałam przerywane i obudziłam się przed 10.
Gabi, ja do Fenoterolu mam tylko Aspargin- mam go brać 2h przed Fenoterolem.
Margolcia- sto Lat!!
Beatka78 wszystko będzie dobrze zobaczysz, nie zaśmiecaj sobie głowy takimi myślami.
ja właśnie dlatego nie oglądam w TV takich programów o porodówkach czy o chorych dzieciach bo potem same głupie myśli mi do głowy przychodzą.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 gru 2011, 14:55

dzieki :ico_sorki:

ja jestem tak wykonczona po calym dniu przy dzieciach ze padam o 22.00 i rano ledwo sie dobudzic moge

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”