hehee, mój Staś podobnie wciąga...A na swego Stefana mówię GŁODOMORRA
hmmm ja też nie wiedziałam a w lodówce stoi sobie jedno bo mąż mi kupił tylko nie wiedziałam po co bo nie lubię ....a teraz się przyda może hahanie wiedziałam, że takie piwko karmi wzmacnia laktacje, super![]()
![]()
już poprawionemanenka, u mnie mała poprawka co do pierwszej strony Stefan urodził się o 17h55 dzięki za poprawienie.
ale miał nosahmmm ja też nie wiedziałam a w lodówce stoi sobie jedno bo mąż mi kupił tylko nie wiedziałam po co bo nie lubię ....a teraz się przyda może haha
w dzień Nell śpi w wózku co stoi w dużym pokoju, naje się i jak juz widzę, że jest zmęczona to ja odkładam daje smoczka i przytrzymuję pieluszka i zasypia sama, a w nocy przy mnie w łóżkuPowiedzcie gdzie śpią Wasze pociechy
moja praktycznie w takich samych godzinach je tylko zamiast 7.30 to 6zjada około 21h potem o 24h potem około 3h30 no i o 7h30
JUlcia w dzien spi 3 razy reszte sobie lezy i sie rozgladaa jak Julka ??
u mnie w lozeczku czasem bierzemy do siebie z czystej checiPowiedzcie gdzie śpią Wasze pociechy
a wiec nie mam co narzekac
teraz tylko marudna jest przez ten katar- ale juz jest co raz lepiej
a nie czujesz tej silnej potrzeby by była z tobą 24h/ dobeu mnie w lozeczku czasem bierzemy do siebie z czystej checi
supermy juz po bioderkach i jest wszystko okza 2 miesiace na kontrol
dziękujępierwsza strona jest piekna
to fakt u Was juz jest z tym czasem gorzej co? a synek nie jest troche zazdrosny o siostrzyczke ?bo masz tylko ją i nie musisz rozkładać czasu na 2![]()
oj czuje czuje- jak M sie mnie pyta czy chce gdzies wyjsc ze On z nia posiedzi to mi sie nawet nie chce z domu ruszac :pa nie czujesz tej silnej potrzeby by była z tobą 24h/ dobe
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość