tak, sama odstawiłam, bo myslałam że już ich nie potrzebuję i że dam sobie ze wszystkim radę...a te tabsy sama na wlasna reke odstawilas, no nie ladnie
Kochana to ostatnie zdanie NAJWAZNIEJSZE....masz cudowne dziecie, i WARTO dla nich żyć!Teraz znow zaczynam rozmyslania typu: "po co to zycie?" " ach jak milo by bylo nie zyc i sie nie meczyc"...
Nell chodzi do przedszkola, Zuzia do szkoly no i ja znow podjelam nauke i mialam kupe nauki, stresow, zaliczen i klotnie z mezem i bylym mezem... az sie niedobrze robi jak o tym wszystkim pomysle...
ale dzieci mam cudowne
no własnie to najlepsze wyjście z tej sytuacji.Najlepiej znalesc psychiatre ktory tez prowdzi psychoterapie to masz wszystko u jednego: ten sam ma terapie i zapisuje ci leki, swietna sprawa.
no ja też w Polsce studiowałam pedagogikęchoc w polsce studia pedagogiczne skonczylam....
mama_zuzi1980, śliczne masz córeczki
no to cos my pedagodzy poddatni jestesmy na depe co?no ja też w Polsce studiowałam pedagogikę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość