jestes pierwsza dziewczyna ktora mi mowi ze lubi miec @,normalnie jestem w szoku.Ja mialam zawsze w miare slabe krwawienia ale od czasu porodu to przez pierwsze dwa dni to jak nie musze to sie z domu nie ruszam bo tak ze mnie leci!!!
  jestes pierwsza dziewczyna ktora mi mowi ze lubi miec @,normalnie jestem w szoku.Ja mialam zawsze w miare slabe krwawienia ale od czasu porodu to przez pierwsze dwa dni to jak nie musze to sie z domu nie ruszam bo tak ze mnie leci!!! 

jeszcze troche cierpliwosci i napewno niedlugo przyjdzie, u każdej z nas jest inczej wiec nie ma co sie sugerowac. jesli chopdzi o rozstepy to ja niestety je mam ale tylko na tyłku za to w ilosci oszałamiajacej
  jeszcze troche cierpliwosci i napewno niedlugo przyjdzie, u każdej z nas jest inczej wiec nie ma co sie sugerowac. jesli chopdzi o rozstepy to ja niestety je mam ale tylko na tyłku za to w ilosci oszałamiajacej  cały tyłek w prążki
 cały tyłek w prążki   Powiem szczerze ze nigdy nie zwracałam uwagi na to czy opalac je czy nie i opalałam
  Powiem szczerze ze nigdy nie zwracałam uwagi na to czy opalac je czy nie i opalałam   a teraz zasialas we mnie ziarnko niepewnosci :)
 a teraz zasialas we mnie ziarnko niepewnosci :) Juz nigdy nic takiego nie napisze, przepraszam Kasiula i Lemoni  najmocniej, ale na pocieszenie powiem Wam ze ja ostatni raz kochalam sie z dobry miesiac temu
  Juz nigdy nic takiego nie napisze, przepraszam Kasiula i Lemoni  najmocniej, ale na pocieszenie powiem Wam ze ja ostatni raz kochalam sie z dobry miesiac temu   Ale dobra juz zero mowy o seksie, wybaczcie
  Ale dobra juz zero mowy o seksie, wybaczcie   

A co do rostepow to moje juz sa bledsze, ale idac sie opalac nie zwracalam uwagi, poprostu jak przestalam karmic, poszlam dla relaksu i ani mi w glowie bylo czy rostepy mam czerwone czy nie
  A co do rostepow to moje juz sa bledsze, ale idac sie opalac nie zwracalam uwagi, poprostu jak przestalam karmic, poszlam dla relaksu i ani mi w glowie bylo czy rostepy mam czerwone czy nie   
  Moge mu pozwolic na dzien sie uniesc raz czy dwa ale nie caly czas.
 Moge mu pozwolic na dzien sie uniesc raz czy dwa ale nie caly czas.

boze jakie to musi byc straszne stracic swoje dziecko.Mamy ogromne szczescie ze nasze sloneczka sa z nami,cale i zdrowe.
  boze jakie to musi byc straszne stracic swoje dziecko.Mamy ogromne szczescie ze nasze sloneczka sa z nami,cale i zdrowe. ja przy wzroście 160 ważę 65kg, strasznie dużo
  ja przy wzroście 160 ważę 65kg, strasznie dużo   ale od tygodnia uprawiam z mamą joging wieczorkami tak aby nikt nas nie widział bo u nas to dla wszystkich bardzo dziwne uprawiać sport dla samej siebie.
  ale od tygodnia uprawiam z mamą joging wieczorkami tak aby nikt nas nie widział bo u nas to dla wszystkich bardzo dziwne uprawiać sport dla samej siebie.  Ja pewnie bym sie zalamala gdyby cos takiego mnie spotkalo. Bogu dziekowac, ze nasze malenstwa sa zdrowe. Ostatnio mojego przyjaciela kuzynka zmarla a miala tylko 3 latka.  :-(  Ta historia, ktora on opowiedzial jak to sie zaczelo, poprostu zamurowalo mnie.
 Ja pewnie bym sie zalamala gdyby cos takiego mnie spotkalo. Bogu dziekowac, ze nasze malenstwa sa zdrowe. Ostatnio mojego przyjaciela kuzynka zmarla a miala tylko 3 latka.  :-(  Ta historia, ktora on opowiedzial jak to sie zaczelo, poprostu zamurowalo mnie.  Kurde czas cos z tym zrobic
  Kurde czas cos z tym zrobic   

, my wstaliśmy o 5.30 mały nie chciał jeść tylko się bawić
  , my wstaliśmy o 5.30 mały nie chciał jeść tylko się bawić   ale mimo ze do tej pory nie poszedł jeszcze spać to mam dobry humor, może czasami dobrze wstać skoro świt
  ale mimo ze do tej pory nie poszedł jeszcze spać to mam dobry humor, może czasami dobrze wstać skoro świt   . Miłego dnia
 . Miłego dnia   i dużo uśmiechu
  i dużo uśmiechu   

i od wczoraj zaczyna siadać
  i od wczoraj zaczyna siadać   na razie z moją pomocą, ale myślę, że to kwestia kilku dni
  na razie z moją pomocą, ale myślę, że to kwestia kilku dni   

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość