Witam a mi coś net nawala raz się włącza a raz nie
Dziewczyny co do nagości to u mnie w domu przebieram się przy dziewczynkach , karmiłam Wiki w obecności Klaudi .Wiki to jeszcze niekumata w tych sprawach tak mi się wydaje zato Klaudia pytała na początku dlaczego ja mam takie duże piersi a ona małe dlaczego mam czarne między nogami , opowiadałam jej że jak dorośnie to też będzie tak wyglądała , ale narazie nie chciałam bym ją aż tak bardzo uświadamiac w sprawie sexu bo uważam że jest na to za mała ,mój M zawsze z rańca paradował w samych majtach no a jak facet rano wstaje wypoczęty to wiecie niektóre rzeczy są dośc mocno wyeksponowane no i Klaudia przyleciała do mnie z nowiną że tata kupkę zrobił do majtek tylko że ta kupka jest z przodu, więc czabyło wytłumaczyc małej że to nie kupka a chłoprzyki mają siusirki a dziewczynki muszelki.
Ja w domu to byłam wychowywana że golizna to grzech i takie tam nikomu nie mogłam się zwierzyc bo to był po prostu temat tabu.Nie chce żeby tak u mnie było chce żeby jak dziewczynki miały problem bez problemu mi o tym gadały, narazie Klaudia przestała się tym interesowac , ale jak bym wam zaserwowała pare pytań jakie mi zadała to byś cie z krzeseł pospadały
No ale trzeba odpowiadac tylko ja to robię stopniowo .
Madziorka ale fajny rowerek bardzo mi się podoba , no i Leluś nieźle zasówa , a co do siniaków to tak jak mówi moja teściowa "każdy foncfot musi byc nacechowany"
Co do toples to ja w życiu za bardzo się wstydze no i nie ma co jestem na to poprostu za otyła.
Co zaś do żywienie to ja daję Wiki spróbowac nawet smażone nie cały czas ale raz za ruski czas (narazie dostała 2 razy) mi się wydaje że jak bym tak pilnowła że to szkodzi tamto szkodzi to bym ją zagłodziła , nie wiem czy dobrze myślę ale uważam że dziecko w tym wieku to już wszystko powinno kosztowac oczywiście w granicach rozsądku , ale ty tylko moje zdanie
Kamilko a co do rosołu to prawdę mówiąc trochę mnie szokło że dopiero od 3roku .Acha a co do obuwia to my mamy ze Zetpola pediatra powiedziała że są dobre i nie drogie , tak jak piszecie podeszwa jest miękka a piętki zakryte. Wdomu do dziewczynki latają po trawie i piachu na bosaka bo tak nam powiedzieli że dobrze więc latają
Co do nagości na basenach to hmmm no nie wiem wiem jedno że jak Klaudia była mniejsza i miała jakieś 2latka to założyłam jej strój to poprostu była cała sina od mokrego stroju , więc ja narazie preferuje u Wiki albo sam pampers wodoszczelny albo majty ,Klaudia już oczywiście pełen strój
Frydza dobrze że nosek się już goi moja się zadrapała pod noskiem i ma strup ale jak tylko w miarę się zagoi to to maca i znów nanowo krwawi chyba jej te ręce przywiąże