SANDRUSIA)), zaszlam w ciaze z drugim synkiem gdy Olus mail roczek i uwierz mi bylam przerazona gdy zobaczylam wynik testu balam sie ze sobie nie poradze ale nic z moich obaw sie nie sprawdzilo
Bylam bardzo szczesliwa i mile zaskoczona ze idzie tak gladko uwierz mi a to glownie chyba zasluga mojego Olusia ktory jest grzecznym, wyrozumialym dzieckiem i nowa dzidzie powital z radoscia i bez cienia zazdrosci
Wiem ze bywa tez inaczej ale mnie to ominelo na szczescie.Przez pierwsze 3 miesiace pomagala mi mama Mieszkalam u niej bo moj maz pracowal juz w Irlandii po czym ochrzcilismy Dawidka i razem juz polecielismy.Tu juz radzilam sobie sama i tak naprawde jedynym problemem na samym poczatku byly spacery bo Olus czasem uciekal ale szybko nauczyl sie chodzic przy wozku.Zawswze wolal chodzic niz jezdzic takze bez problemu maszerowalismy na zakupy
A zanim nauczyl sie trzymac wozka to Dawidka bralam w nosidelko Olka za raczke i szlismy na drobne zakupy, jesli oczywiscie ta irlandzka pogoda pozwolila
Jestesmy bardzo szczesliwi ze miedzy naszymi synkami jest mala roznica wieku bo my jednoczesnie odchowamy 2 dzieci a po drugie chlopcy maja ze soba swietny kontakt.Maly ciagle chodzi za starszym a starszy ma sie z kim bawic.ganiaja sie smieja i to jest bardzo piekny widok!No i weselej na pewno w domu jest!Tak wiec jesli jestes gotowa na drugie dziecko to do dziela!To jeste sprawa bardzo indywidyalna i kazda matka sama wie kiedy sie decydowac na kolejne dziecko no chyba ze samo wyskoczy tak jak u nas!Ale to tez dobrze
Ja mam teraz 25 lat dwojke szkrabow i ciesze sie ze tak jest
Jesli masz do mnie jeszcze jakies pytania to chetnie Ci odpowiem nie wahaj sie i pisz
Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-10-06, 10:05 ]A jesli chodzi o samopoczucie na poczatku ciazy to ja tez przez 4 mies czulam sie tragicznie moglabym tylko lezec a Olo mnie ciagnal za reke co chwile bo cos chcial a mi ciezko bylo sie ruszyc szkoda mi go wtedy bylo.Na szczescie to wszystko za nami i teraz sie cieszymy z tego co mamy.
SANDRUSIA sliczny ten twoj maluszek chodzi juz czy nie?
[ Dodano: 2007-10-06, 10:07 ]Ojej!Przeciez on ma 8 miesiecy to pewnie jeszcze nie.Chociaz moj Dawid mial 9 jak poszedl przez kuchnie