Jak ja wam zazdroszczę że dzieci tak ladnie spią. W sumei to moj Kuba uz ładnie śpi ale julka jeszcze nie
 i nie wiem kiedy się tak naprawde wyśpię.
  i nie wiem kiedy się tak naprawde wyśpię. Ja o świętach jeszcze jakoś nie mysle jakoś tak wydaje mi się ze to jeszcze długo

ale ten czas leci
  ale ten czas leci   

a ja owszem myślę ,że to już niedługo ale nic z tym nie robię -mam jakiegoś leniaJa o świętach jeszcze jakoś nie mysle jakoś tak wydaje mi się ze to jeszcze długo

nie mogę się tego doczekaćSylwia.O., jeszcze troszkę i też będzie wyspana chodzić
jak to mówią "najszybciej rosną cudze dzieci" bo mi sie wydaje, że to dawno była a ona ciągletaka malaJulcia już prawie 10 miesięcy a przecież niedawno ją urodziłaś
rosną nam te dzieciaczki

ja też. le w końcu trzeba sie wziąść. Ja żadnych gości w domu nie robię u siebie. Wigilę mamy najpierw u teściow a potem schodzimy do moich rodzicow na dołże to już niedługo ale nic z tym nie robię -mam jakiegoś lenia
 w pierwsze swięto znów na dół a w drugie pewnie leniuchujemy. Napewno cos mamie pomogę w przygotowaniach ale pewnie nie dużo bo z dwójka dzieci na głowie nie bardzo można cos zrobić.
  w pierwsze swięto znów na dół a w drugie pewnie leniuchujemy. Napewno cos mamie pomogę w przygotowaniach ale pewnie nie dużo bo z dwójka dzieci na głowie nie bardzo można cos zrobić.  . Kurcze faktycznie chyba sie trzeba za to wziąć
 . Kurcze faktycznie chyba sie trzeba za to wziąć  
 ja nażekam czasem że mam takie urwisy ale jak to przemyślę to w sumie są grzeczne tylko ja jestem  choleryk
 ja nażekam czasem że mam takie urwisy ale jak to przemyślę to w sumie są grzeczne tylko ja jestem  choleryk   

wogóle mam już domek ozdobiony,w pokojach dzieci też są malutkie choinki .Co do gotowania na święta to jeszcze jakoś specjalnie nie nawymyślałam no ale na pewno będzie polsko i tradycyjnie
   wogóle mam już domek ozdobiony,w pokojach dzieci też są malutkie choinki .Co do gotowania na święta to jeszcze jakoś specjalnie nie nawymyślałam no ale na pewno będzie polsko i tradycyjnie   
  on dobrze gotuje
 on dobrze gotuje   

no i oczywiscie kaske mi daje
 no i oczywiscie kaske mi daje   wczoraj to tak na urodziny mi dał i kupił super kozaki i wino i kwiaty i zrobił kolacje i...
  wczoraj to tak na urodziny mi dał i kupił super kozaki i wino i kwiaty i zrobił kolacje i...   

no a ja jakoś muszęNapewno cos mamie pomogę w przygotowaniach ale pewnie nie dużo bo z dwójka dzieci na głowie nie bardzo można cos zrobić.
 zawsze na święta czy inne imprezy wszystko robie sama ,gotuję ,przyżądzam i sprzątam dom.jak mąż wraca z pracy to już wszystko gotowe i on ewentualnie już gości obsługuje jak coś trzeba,ale jakoś daję radę,musze
 zawsze na święta czy inne imprezy wszystko robie sama ,gotuję ,przyżądzam i sprzątam dom.jak mąż wraca z pracy to już wszystko gotowe i on ewentualnie już gości obsługuje jak coś trzeba,ale jakoś daję radę,musze  
 szok
 szok  

meczył sie pół godz albo i dłużej i co chwila tylko mamooo kochać chce,czyli przytulic a ja latałam
 meczył sie pół godz albo i dłużej i co chwila tylko mamooo kochać chce,czyli przytulic a ja latałam  
podziwiam cię tylko w sumie to te Twoje panny troszke wieksze i mniej pewnie czasu potrzebuja a z takim 10.cio miesieczniakiem, który uczy sie chodzić to urwanie głowy.no a ja jakoś muszę zawsze na święta czy inne imprezy wszystko robie sama ,gotuję ,przyżądzam i sprzątam dom.jak mąż wraca z pracy to już wszystko gotowe i on ewentualnie już gości obsługuje jak coś trzeba,ale jakoś daję radę,musze
 ,ja  posprzątałam i chyba zaraz pójdę spać
 ,ja  posprzątałam i chyba zaraz pójdę spać  
  jedynie takie podstawowe odkurzanie itp ale to bliżej świąt
 jedynie takie podstawowe odkurzanie itp ale to bliżej świąt  
  aż o osiem sztuk
 aż o osiem sztuk  

a ze swietami to masz jak ja, zawsze jest u nas 25 grudnia *bo to tez urodziny siostry* ok 16-17 osob i dla wszystkich sama gotuje, choc w ty roku jest Ewa wiec moze cos pomoze...
  a ze swietami to masz jak ja, zawsze jest u nas 25 grudnia *bo to tez urodziny siostry* ok 16-17 osob i dla wszystkich sama gotuje, choc w ty roku jest Ewa wiec moze cos pomoze... 
  jakos tak ostatnio zaniedbalam wszystko
 jakos tak ostatnio zaniedbalam wszystko  
  my tez osttanio akwarium zalozylismy, stare T przytachalismy , ale mial jeszcze wieksze ale z sasiadka sie zamienil...ale to jest akurat, pasuje nam idealnie na szafce
 my tez osttanio akwarium zalozylismy, stare T przytachalismy , ale mial jeszcze wieksze ale z sasiadka sie zamienil...ale to jest akurat, pasuje nam idealnie na szafce 
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość