Witam.
Jak ja wam zazdroszczę że dzieci tak ladnie spią. W sumei to moj Kuba uz ładnie śpi ale julka jeszcze nie i nie wiem kiedy się tak naprawde wyśpię.
Ja o świętach jeszcze jakoś nie mysle jakoś tak wydaje mi się ze to jeszcze długo
a ja owszem myślę ,że to już niedługo ale nic z tym nie robię -mam jakiegoś leniaJa o świętach jeszcze jakoś nie mysle jakoś tak wydaje mi się ze to jeszcze długo
nie mogę się tego doczekaćSylwia.O., jeszcze troszkę i też będzie wyspana chodzić
jak to mówią "najszybciej rosną cudze dzieci" bo mi sie wydaje, że to dawno była a ona ciągletaka malaJulcia już prawie 10 miesięcy a przecież niedawno ją urodziłaś
rosną nam te dzieciaczki
ja też. le w końcu trzeba sie wziąść. Ja żadnych gości w domu nie robię u siebie. Wigilę mamy najpierw u teściow a potem schodzimy do moich rodzicow na doł w pierwsze swięto znów na dół a w drugie pewnie leniuchujemy. Napewno cos mamie pomogę w przygotowaniach ale pewnie nie dużo bo z dwójka dzieci na głowie nie bardzo można cos zrobić.że to już niedługo ale nic z tym nie robię -mam jakiegoś lenia
no a ja jakoś muszę zawsze na święta czy inne imprezy wszystko robie sama ,gotuję ,przyżądzam i sprzątam dom.jak mąż wraca z pracy to już wszystko gotowe i on ewentualnie już gości obsługuje jak coś trzeba,ale jakoś daję radę,muszeNapewno cos mamie pomogę w przygotowaniach ale pewnie nie dużo bo z dwójka dzieci na głowie nie bardzo można cos zrobić.
podziwiam cię tylko w sumie to te Twoje panny troszke wieksze i mniej pewnie czasu potrzebuja a z takim 10.cio miesieczniakiem, który uczy sie chodzić to urwanie głowy.no a ja jakoś muszę zawsze na święta czy inne imprezy wszystko robie sama ,gotuję ,przyżądzam i sprzątam dom.jak mąż wraca z pracy to już wszystko gotowe i on ewentualnie już gości obsługuje jak coś trzeba,ale jakoś daję radę,musze
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości