Dzieki dziewczyny w imieniu meza
Dzis mama byla z Milanem u lekarza bo dostal mi starszne wysypiki, podejrzewalam nawet rozyczke, na szczescie to tylko uczulenie i juz domyslilam sie na co, jak zobaczylam pod kolanami plamy i na buzce, to od chipsow, bo jest uczulony, ale nigdy go calego w krostkach nie wysypalo, nawet na siusiaku, drapie sie biedaczek jeden, mam mu wapno i witamine C podawac.
Mama zapytala sie tez o ten placek lysy na glowie, lekarka powiedziala ze to moze byc od stresu, musze teraz obserowac, jesli sie zacznie pojawiac biala plama, od razu mam sie zglosic z tym do lekarza
pata, kurcze, to na prawde laska byla z ciebie, wiadomo chcialo by sie wygladac tak jak sie wygladalo, a to po ciazy ci tyle kg zostalo??? Jejciu no co organizm to organizm czasem plata jakies figle. Ciekawe a moze po 2 ciazy bys schudla, u nas na watku dzieci czerwcowych jest dziewczyna co cala ciaze chudla a po porodzie to juz w ogole rewelacyjnie wyglada.
kasiekk, zdrowka dla mamy zycze
Ja bylam 2 godziny z chlopakami an podwroku , glupia moglam cos pod dzinsy nalozyc, normalnie myslalam ze nogi mi odpadną