ona23, witaj. Jeżeli chcesz dodać zdjęcie w podpisie to musisz wejść w swój profil i tam jest taka ramka "PODPIS". W to miejcse wklejasz link do zdjecia. Zdjęcie obrabiasz albo w fotosiku lub na stronce
http://imageshack.us/. Jak chcesz dodac takie suwaczki jak my mamy to tez tam to robisz.
To mamy w podobnym wieku dzieciaczki. Moj Bartuś ma 4 latka i jest z kwietnia. Jak Weronika zareagowała na braciszka?!
Ja niestety nie miałam takich bólów, także nie pomogę
Ja w nocy tez nie mogę spać. Zazwyczaj śpię na boku z poduszką między nogami. Ale za to w nocy często wstaję siusiu
Po kombinezonik jutro ide na pocztę i mam nadzieję że jest taki fajnisty jak na zdjęciu
Kupiłam sobie dziś sukienkę na chrzciny. Cała czarna z dzianiny, przed kolanka. Spokojnie wykorzystam ja po ciąży.
Agunia, polecam bułeczki wyszły pyszne i chrupiące. W sam raz na niedzielne śniadanko
Agnieszka, nie martw się tym. Mi tez brzuszek wybija do przodu. Z tylu nie widać że jestem w ciąży a z przodu taka ogromna piłeczka. Ja w następnym tygodniu sie pakuje do szpitala zaczynam czekać