Ja tak w ostatniej chwili, bo wlasnie skonczylam robic ozdoby na choinke a robie po nocach bo chce je wystawic 1 grudnia na sprzedaż.
Gorace gratulacje dla nowych 9 i 10-miesieczniakow : Dominiki, Łukaszka i Tymka oraz Miłoszka i Joasi (kurcze ciagle zapominam ze niektore sa ze stycznie ) oraz Kubusia i Mikołajka

karolasno to zes sie dorobila,

dorotkatak mi przykro z powodu dziadka, nigdy nie wiem co powiedziec, bo przeciez i tak ci nic nie pomoze,jedynie czas leczy rany wiec badz cierpliwa i silna,pomodle sie za twojego dziadka.
luluja mysle ze ty dobrze robisz, ze nie chcesz sie znow łaczyc z bylym, uwazam ze to wcale nie jest dobre dla dziecka jak sie jest na sile ze soba,dziecko potrzebuje kochajacych sie rodzicow i ufajacych sobie,bo to zapewnia mu bezpieczenstwo a nie wystarczy jedynie ich obecnosc fizyczna, w koncu i tak dojdzie do spiec i wypominania,wiem bo sama bym cos takiego zakonczyla bo nawet jesli bym mogla wybaczyc to mysle ze przy kazdej okazji bym wypominala.
A co do kilku kochanek to powiem ci ze nie jestem zdziwiona,znalam kilku Turkow, dzieki kolezance ktora sie za nimi a wlasciwie za jednym uganiala,chodzilismy razem na dyskoteki i wielu z nich mialo zony. Przepraszam jesli cie tym urazilam, oni sa bardzo mili i w ogole ale ja akurat poznalam ich tez z innej strony.
Dziewczynydziekuje za odpowiedzi w sprawie kanapek, bardzo mi pomoglyscie.
Przepraszam,jesli komus na cos nie odpowiedzialam ale ostatnio w ogole czasu nie mam, Patryk o wszystko sie podciaga a najgorzej ze jak on sie podciagnie juz o wszystkie szuflady z komody to sie na nich potem wiesza,chyba chce wyzej siegnac,wiec musze go wciaz pilnowac ale i tak codziennie prawie jakies stluczki zalicza,ach niech juz sie nauczy chodzic.
A nie wiem czy pisalam, ze dostalismy ten kredyt co sie staralismy,w innym banku co prawda i troche wyzsze iprocentowanie ale na szczescie mamy,bo krucho by bylo na swieta, jak juz pisalam,maz nie dopilnowal gieldy,duuuuzo stracilismy

No nic spadam juz spac,duzo zdrowka dla was i waszych pociech, nie wiem czy jutro zajrze bo w dzien nie mam czaasu a jak maz wraca to na korki jade.pa pa