fela pisze:to tej drugiej osobie powinno byc glupio a nie mi.
racja fela
co do omawianego tematu. oczywiscie mielsimy rowniez takie przypadki titaj.. pare razy musielismy sie upomniec.. a teraz na szczescie nikt nie pozycza... ufff
choc adas czasem koledze zawozi kaske. bo on tu 10lat mieszka i nawet na biket nie ma.
ale z nim inna sprawa bo adam pracowal z nim i wspolna kase mial miec za robotke wiec odliczyl mu i nie mial obaw co do zwrotu hihi
a to ten link:
http://www.vertbaudet.co.uk
co za pogoda... szaro buro deszczowo caly dzien...
ale na szczescie mnie aura nie zdolowala hihi bo dzien mialam wypelniony na maxa
zaczelo sie od jogi z leosiem hih zaspalo sie nam.. leos mnie nie obudzil.. w ogole dzisiejszej nocy spal super. co prawda pozno zasnal bo juz przed polnoca. ale obudzil sie dopiero o 6.30 i po 11 .. takze pospalismy na maxa.. hihii
i musielismy biegiem gonic na joge
jeszcze przed wyjsciem leos tradycyjnie walnal mega kupsko , ktore wylazlo az na plecy hehe
po jodze szybkie sniadanko w domu i karmienie leosia
i pojechalismy z tomkiem do..tk maxu hihi on chcial sobie kurtke kupic jeszcze przed wyjazdem hihi a ze on z tych co wybiera godzinami jedna rzecz i ja nie mam cierpliwosci hiih wiec w tym czasie obeszlam caly tk max hihi i jak zwykle cos wynalazlam dla leosia.. ciepla gruby polarek pomaranczowy.. w sam raz na jesienne chlody , bo an razie smiga w bluzie badz sweterku ale przyjdzie czas na cos grubszego hihi
jeszcze kupilam sliczny sweterek z czapeczka dla coreczki kolezanki hihi
powoli zbieram prezenciki na wyjazd do polski hihi
dla siebie mialam kupic biustonosz..poprzymierzalam ale w rezultacie nie spasily mi do konca hehe
potem jeszcze uderzylismy do centrum, do banku, sainsburegio i jeszcze inne sklepy przy okazji gdzie adasiowi kupilam fajna bluze hihi
no a teraz musze konczyc bo leos ssiedzi na bujaczku i zada by z nim rozmawiac hihi
takze musze dokonczyc obiadek i zajac sie malym, bo adas pomaga tomkowi w pakowaniu hihi laduja wszystko do auta bo tomek wczesneym rankiem rusza w daleka podroz do polandziku
papa
[ Dodano: 2007-10-02, 20:53 ]leon zasnal.. jak sie obudzi to bedzie kapiel, jedzonko i spanko mam nadzieje
kasia no wreszcie jestes!!!!!!!!!!!!!!1 hihi jak to dopiero w weekend zagladniesz??????????????????????

twoja skarpeta tego (czyt.nadmiaru gotowki) nie wytrzyma hihi