Dzien dobry :)
Adia super ze operacji nie bylo! I brawa dla Kacpra za bycie dzielnym :) Nina po wizycie w szpitalu i wykrecaniu reki na wszystkie strony boi sie panicznie lekarzy i nawet jak ortopeda chcial zobaczyc jak chodzi to plakala okropnie, nie pozwala sie dotknac

(
Dzisiaj byla u nas sasiadka, my poszlysmy do drugiej wiec Nina pobawila sie z kolegami :) Mam tez problem z przedszkolem. Podobno sa miejsca u nas nna osiedlu w przedszkolu oddalonym o 20 metrow od naszego bloku ALE placi sie 720zl za podstawowy pakiet

i nie wiem czy jestesmy w stanie regularnie tyle dawac.. poki co Nina chodzi na karnety za 400zl za 50h i stajemy na glowie zeby starczylo bo kolejny karnet kolejne 400zl a caly etat z wlobku 1200zl

ale dzisiaj siade i przeanalizuje czy jestesmy w stanie ograniczajac wydatki na slodycze itd itp sobie poradzic :D poza tym odeszly by nam obiady, sniadania - mala ma tam 6 posilkow dziennie :O wlasna kuchnie, przedszkole czynne od 6 do 19... troche mi smutno bo poki nie znajde innej pracy to 3 razy w tygodniu bedziemy sie widzialy chwile rano a pozniej juz nie

bo wroce dopiero po 22 do domu ..... ale caly weekend mamy dla siebie i dwa dni w tygodniu koncze o 16 wiec chyba nie tak zle - a przeciez ona bardziej ode mnie potrzebuje teraz kontaktu z dziecmi. Nudzi sie ze mna

chce z nia malowac, kleic, cwiczyc, ukladac klocki, ale jak tylko zobaczy jakies dziecko na zenwatrz to biegnie jak oszalala, a ze zlobka nie chce wychodzic

ood sasiadow z reszta tez ;)
Nie wiem co z tym zrobic ale jak sie zdecydujemy to nasze zycie bedzie bardziej poukladane a my nie bedziemy musieli sie tak wymieniac no i bedziemy miec wiecej czasu dla siebie - teraz sie tak wymieniamy opieka nad Nina ze potrafimy sie nie widziec 5 dni :O ja na 16 , moj maz do 16, pracuje w weekendy zeby w ciagu tygodnia moc zostac z Nina jak ja ide na caly dzien masakra .. a to juz 8 miesiecy w ten sposob
No nic posmucilam troche :) a zdjecia wkleje - juz klade mala spac i umyje glowe :D