Hej dziewczyny,jak ja sie stęskniłam za wami
Bohe nawet nie wiem od czego zacząć
Może od tego że jutro o godz.13 ma testy-państwowe już
Także wiecie trzymajcie kciuki za mnie
A ogólnie,praca,dzieci,dom-szal ciał.Czasami juz mi się zygać chce,ale co...
Mam troszkę problemów z Michasiem,tj.moje teściowa była z nim teraz na zaległym szczepieniu i moja perdiatra dopatrzyła się ze mały ma spadek wagi i na siatce centylowej jest na średniej granicy.Do tego akurat w tedy miał te rybie łuski co mu wychodzą jak dostanie za dużo nabiału(juz wam kiedyś pisałam),a to dlatego ze mojej mamie się zapomniało i w tygodniu dostał dwa dni pod rząd danio-serek.Więc dała przekaz do alergologa bo ma zapalenie skóry.Mąż pojechał go zapisać na kase chorych jak usłyszałam termin,to myślałam ze padnę 25 sierpień
Ale teraz dostalismy namiary do pani ordynator która pracuje w szpitalu,na oddziale alergologii,więc po niedzieli bedę dzwonić i zobaczymy
A tak to juz wam nie smęcę!!!Ogóolnie Michaś broi,wchodzi wszędzie tam gdzie nie może,hi,hi,dyskutant straszny
ale wie o co chodzi i rozumie-jednym słowem mozna sie z nim dogadać.
Becia-tak to jest z nowymi fryzjerkami,ale nie jest źle-chciałam napisać ci komentarz na naszej klasie ale masz bloka,hmmm dlaczego???ładnie wygladasz,a za chwilę i tak ci odrosną,więc luzik
Brawa dla Amelci-fajna dziołcha z niej
Gozdzik-ty to masz pecha z tym wózkiem
Ale od tej gwaracji co ci się skończyła masz prawo do drugiej,tej co ci naprawiali tą rame.Szkoda,ze nie zwróciłas od razu uwagi na krzywość wózka,bo mogła byś go od razu nie przyjąć!Ale cóz i tak bywa-walcz z nim,bo to ci sie należy jak psu zupa
Urmajo-ale masz fajnie idziesz na urlopik-aż ci zazdroszczę
łykaj jak najwiecej z niego i wróć w pełni wypoczęta!!!
Sensibel-najgorsza jest ta końcówka,ale dasz radę juz tyle wytrzymałas to i do porodu dasz rade,a moze synusiowi bedzie chciało się wyjśc wcześniej
Karola-udanego wypoczynku,jak co to opowiesz nam co i jak,no nie?
Oki idę robić obiadek i jak uspie młodego troszku sobie porozwiązuje testy(w koncu),bo tak to czasu brak
Całuję was i wasze pociechy mocno :ico_buziaczki_big:
Ale tak szczerze,to troszkę się martwię Michasiem-zobaczymy co powie pani doktor!